Madzia86G
Fanka BB :)
Dzień dobry wszystkim Paniom.
Ale mam spóźnienie na forum, tyle stron do czytania.
Ale mam spóźnienie na forum, tyle stron do czytania.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie miałam sie pytać i o piersi, bo mnie tez z dnia na dzien mniej bola. Jak je dotkne to czuję, ze pobolewaja, ale juz nie tak mocno. Do toalety tez częściej latam i coraz częściej jestem zmeczonaUpdate objawów: piersi bolą już coraz mniej za to coraz częściej latam do toalety i mam strasznie suche ręce (o ile to może być objaw ciążowy) a jak u Was?
Dziewczyny podobno na tym etapie beta zwalnia ? 22.11 beta 11822 a 24 22034 przyrost niby w normie bo 80% ale wcześniej był 116% zwykle. I jeszcze jedno pytanie jak z przytulankami wstrzymujecie się? Wczoraj z mężem nie wytrzymaliśmy, później wieczorem oczywiście kłucie jajnika tego drugiego co się nie odzywał i całą noc nie spałam z nerwów [emoji2356]
My też jeszcze nie uprawialiśmy seksu odkąd dowiedziałam się o ciąży, trochę się cykamy, że możemy zaszkodzić, ale oczywiście będę pytać na wizycie, jeśli wszystko będzie dobrze z dzieckiem i dostaniemy zielone światło to będziemy działaćMy nie współżyjemy. W ciąży z synem lekarz mówił, aby się powstrzymać, a jak już dostaliśmy zielone światło, to nie miałam kompletnie ochoty z dużym brzuchem [emoji85][emoji86]
Mnie bolą tylko przy dotyku.właśnie miałam sie pytać i o piersi, bo mnie tez z dnia na dzien mniej bola. Jak je dotkne to czuję, ze pobolewaja, ale juz nie tak mocno. Do toalety tez częściej latam i coraz częściej jestem zmeczona