reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja zazwyczaj kanapki ser/szynka/pomidor/ogórek i do tego jajko na twardo, ewentualnie to wszystko tylko, że zawinięte w tortille 😅 Ale moim odkryciem jest ta nowa Inka korzenna 🤤Zobacz załącznik 1340052
Polecam Wam dziewczyny jeśli lubicie smak korzenny/cynamonowy/anyżowy i odrzuciło Was od normalnej kawy tak jak mnie 🥴
Ja ostatnio kupiłam jabłko cynamon bardzo dobra

No powtórzyłam betę 24.11-3468( ostatnio 20.11-735) i progesteron 35,80 czyli w normie ;) luzzz ;) w pon wizyta u gina(zapisałam wie gdzie indziej szybciej) bo nie uśmiechali mi się czekać aż 2 tyg bo to wyedy by był 9 tc dość już późno jak na 1 wizytę

Dziewczyny, jeżeli chodzi o stres to mi trochę przechodzi. Większość ciąż jest donoszonych i rozwiązanych szczęśliwie więc dlaczego w naszym przypadku miałoby być inaczej? Cieszmy się każdym dniem, dużo odpoczywajmy, czytajmy, oglądajmy i róbmy wszystkie te rzeczy, które sprawiają nam przyjemność. Ja jestem osobą wierząca i modlitwa naprawdę mi pomaga. Polecam więc sprawę zawierzyć Bogu / kosmosowi / światu (w zależności od tego w co kto wierzy :)) poza tym co by się nie wydarzyło, życie będzie toczyć się dalej, świat będzie wyglądał tak samo bez względu na to jak bardzo się przejmujemy🙂 takie moje przemyślenie, zycze miłego wieczoru i zero stresu 😘

Dziewczyny, jeżeli chodzi o stres to mi trochę przechodzi. Większość ciąż jest donoszonych i rozwiązanych szczęśliwie więc dlaczego w naszym przypadku miałoby być inaczej? Cieszmy się każdym dniem, dużo odpoczywajmy, czytajmy, oglądajmy i róbmy wszystkie te rzeczy, które sprawiają nam przyjemność. Ja jestem osobą wierząca i modlitwa naprawdę mi pomaga. Polecam więc sprawę zawierzyć Bogu / kosmosowi / światu (w zależności od tego w co kto wierzy :)) poza tym co by się nie wydarzyło, życie będzie toczyć się dalej, świat będzie wyglądał tak samo bez względu na to jak bardzo się przejmujemy[emoji846] takie moje przemyślenie, zycze miłego wieczoru i zero stresu [emoji8]
[emoji3590]

reklama
No powtórzyłam betę 24.11-3468( ostatnio 20.11-735) i progesteron 35,80 czyli w normie ;) luzzz ;) w pon wizyta u gina(zapisałam wie gdzie indziej szybciej) bo nie uśmiechali mi się czekać aż 2 tyg bo to wyedy by był 9 tc dość już późno jak na 1 wizytę
To Twoja pierwsza ciąża? Czy jesteś po przejściach? Ja swoją pierwsza zdiagnozowałam u ginekologa w 11 tygodniu, a druga w 14 i tym samym na pierwszej wizycie wiedziałam już ze synek będzie 😂😅 ale teraz bym poprostu psychicznie nie wyrobiła. 3 lata się staraliśmy prawie, w lutym tego roku biochemiczna i mam nadzieje ze teraz się udało i będzie ok, jednak psychika już inaczej reaguje…

Do góry