reklama
Majaga
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro. Trzymaj się.
Hej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.
Bardzo mi przykroHej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.
Życzę dużo siły i spokoju w tym trudnym czasie
Trzymaj się!Hej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.
daariaa9
Bardzo mi przykro.. to straszne przez co musimy przechodzić.. również dbaj o siebieHej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.
Dreamy
Mi w poprzedniej ciąży na początku biedronka tak śmierdziała, że teraz nawet nie będę próbowała tam wchodzićDziewczyny czy was też boli głowa, Boże mnie od jakiegoś czasu codziennie boli głowa, i to dość mocno. Byłam dziś na większych zakupach z mężem w biedronce i stwierdzam że muszę odpuścić zakupy spożywcze większe. Boże myślałam że tam zwymiotuje i zemdleje jednocześnie. Okropnie mi wszystko śmierdziało, mąż nic nie czuł a ja myślałam że zwariuję
Dreamy
Przyro mi, dużo zdrówkaHej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.
Pola92
Cześć dziewczyny,
Tez czeka mnie wizyta w środę, na sama myśl sciska mnie w żołądku
Nie wiem czy któraś tak miała ale moje dolegliwości ( szczególnie mdłości) kilka dni temu ustaly i przez to dodatkowy stres jest.
Wg apki tydzień ciąży to 7+3
Nie wiem czy któraś tak miała ale moje dolegliwości ( szczególnie mdłości) kilka dni temu ustaly i przez to dodatkowy stres jest.
Hej, ja też mam w środę wizytę będę 6+3 i tez objawy mi ustąpiły kilka dni temu.Cześć dziewczyny,
reklama
marta021993
zwróć uwagę czy są brązowe czy bardziej taki ciemny pomarańcz...ja tak miałam w połowie ciąży z synem i mialam infekcje. A kiedy masz wizyte?Dziewczyny tak was czytam o tych plamieniach itd i tak siedzę i myślę i jeszcze trochę i zacznę sama świrować.... Noszę wkładkę jak się podcieram to jest czysto ale po pół dnia widzę że na wkładce są jakieś brązowe plamy ale nie sądziłam że to plamienie ale jak was czytam to już sama nie wiem, po nocy wkladka biała a po południu są jakos ta wkładką inna.. Chyba wchodzę w paranoje...