Lekarz na usg nie widział żeby coś było. Ja mam macicę dwurożną i być może krwawienie jest z drugiej jamy, ale tam na usg też nie widać nic niepokojącegoA może krwiak podkosmówkowy przy tym też się krwawienie ale on sam się wchłania
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Kochana będzie dobrze. Ja mam jutro wizytę (8t) po tym, gdy dwa tygodnie temu w 6t zaczęłam bardzo silnie krwawić. Od razu na SOR.Chciałabym powiedzieć, że tak, ale...
W sobotę wieczorem mój ginekolog napisał mi sms z zapytaniem czy wszystko u mnie ok. Zadowolona pochwaliłam się, że od dwóch dni nie plamię.
A teraz dosłownie przed godziną zaczęło mi się krwawienie i nie jakieś delikatne, tylko krew po prostu ciurkiem. Telefon do męża i do doktora, rozmowa krótka "przyjeżdzajcie na ip" mąż rzuca wszystko i jedziemy do szpitala.
No i przed chwilą wróciłam do domu. Z dzidziusiem wszystko ok, według usg 8+2, serduszko bije, ale źródła krwawienia nie widać.
Jak tak dalej pójdzie wykończę się nerwowo
U mnie krwawienie było wywołane najprawdopodobniej zbyt dużym wysiłkiem fizycznym w pracy, naszarpałam się. Zaraz obok pęcherzyka stwierdzono krwiak - następnego dnia.
Od tamtego czasu biorę duphaston i codziennie żyję tą nadzieją że wszystko gra i że jutro zobaczę ❤ .
Nie możemy od razu zakładać najgorszego bo wtedy ciąża, jako ten cudowny czas wyczekiwania zamieniłby się w najgorszy okres każdej kobiety.
Trzymam kciuki bo po prostu MUSI być dobrze
StKarolina
Jestem już po wizycie, było [emoji3590] wg ostatniej miesiączki 6+4 i termin 9 lipca ale mówił że to się zmieni skoro moje cykle są co 34 dni . Wdrążył mi Duphaston 2x1 ze względu na poprzednie poronienie - kolejna wizyta 15.12 .. jezeli chodzi o szczepienie to zaleca jak najbardziej ale dopiero po skończonym 16 tyg i myślę że tak zrobię .. chyba jestem nadal w szoku, w poczekalni zaczęło mi tak serce walić że myslalm że wyskoczy. [emoji1745]
Załączam USG - czy wg Was nie jest dziwne ? 6.19 mm ma zarodek ..
Chłopiec czy dziewczynka? ( Wg teorii- przepraszam nie pamiętam nazwy )
Załączam USG - czy wg Was nie jest dziwne ? 6.19 mm ma zarodek ..
Chłopiec czy dziewczynka? ( Wg teorii- przepraszam nie pamiętam nazwy )
Ja jak tylko zobaczyłam mojego lekarza zaczęłam powtarzać "nic mnie nie boli, więc musi być dobrze, bo brzuch w ogóle mnie nie boli..." i tak cały czas.Kochana będzie dobrze. Ja mam jutro wizytę (8t) po tym, gdy dwa tygodnie temu w 6t zaczęłam bardzo silnie krwawić. Od razu na SOR.
U mnie krwawienie było wywołane najprawdopodobniej zbyt dużym wysiłkiem fizycznym w pracy, naszarpałam się. Zaraz obok pęcherzyka stwierdzono krwiak - następnego dnia.
Od tamtego czasu biorę duphaston i codziennie żyję tą nadzieją że wszystko gra i że jutro zobaczę ❤ .
Nie możemy od razu zakładać najgorszego bo wtedy ciąża, jako ten cudowny czas wyczekiwania zamieniłby się w najgorszy okres każdej kobiety.
Trzymam kciuki bo po prostu MUSI być dobrze
Ja bardzo wierzę, że mimo trudności tym razem uda mi się tę ciążę donosić i powtarzam maleństwu, że jesteśmy silni i damy ze wszystkim radę
Ja za Ciebie również będę mocno trzymała kciuki moja towarzyszko w leżakowaniu, żeby jutro na usg towarzyszyły Ci same pozytywne emocje.
Czyżby termin na 04.07?
Ja mam na 02.07
Dziewczyny czy was też boli głowa, Boże mnie od jakiegoś czasu codziennie boli głowa, i to dość mocno. Byłam dziś na większych zakupach z mężem w biedronce i stwierdzam że muszę odpuścić zakupy spożywcze większe. Boże myślałam że tam zwymiotuje i zemdleje jednocześnie. Okropnie mi wszystko śmierdziało, mąż nic nie czuł a ja myślałam że zwariuję
Miałam takie pobolewania głowy silne, ale mi już przeszły…Dziewczyny czy was też boli głowa, Boże mnie od jakiegoś czasu codziennie boli głowa, i to dość mocno. Byłam dziś na większych zakupach z mężem w biedronce i stwierdzam że muszę odpuścić zakupy spożywcze większe. Boże myślałam że tam zwymiotuje i zemdleje jednocześnie. Okropnie mi wszystko śmierdziało, mąż nic nie czuł a ja myślałam że zwariuję
StKarolina
[emoji17]Hej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.
Bardzo mi przykro…Hej dziewczyny ja was opuszczam niestety, byłam dzisiaj u lekarza i przestało bić serduszko.. Dbajcie i uważajcie na siebie.
Tule Cię mocno…
reklama
Andziulka30+
Gołąbki to był zły pomysł...
Zapach kapusty pomieszany z mięsem mnie zabił i przytulałam właśnie kibel...
Jezu a muszę je dokończyć żeby chłopaki z głodu nie umarli...
Zapach kapusty pomieszany z mięsem mnie zabił i przytulałam właśnie kibel...
Jezu a muszę je dokończyć żeby chłopaki z głodu nie umarli...