Ja tez w środę! Oby okazał się to najlepszy dzieńHej, ja też mam w środę wizytę będę 6+3 i tez objawy mi ustąpiły kilka dni temu.
reklama
jazz_joanna
Fanka BB :)
Ja też się czasami tak czuje, myślę, że to normalne zjawiskoHej dziewczyny, mam pytanie czy któraś z was odczuwa albo odczuwała taki ból podbrzusza jak na miesiączkę ? Ja od dnia kiedy powinnam dostać czuje mocno podbrzusze ból przypomina ból menstruacyjny i zastanawiam się czy to normalny objaw ?
jazz_joanna
Kochana jakie macie grupy krwi ??Ja badania będę robić za tydzień, no w następny piątek mam wizytę, bardzo się boję bo mam zestawienie konfliktowe z mężem
jazz_joanna
Widzę, że w porównaniu do Wszystkich Mamusiek jako chyba jedna z nielicznych nie mam problemów z zapachem ani smakiem kawy, tzn cały czas pije sobie jedną szklaneczkę kawy, ale z expressu, nie tknęłam się jeszcze ani sypanej ani rozpuszkiJa np od wczoraj poza piersiami i niechęcią do kawy to czuję się jak ... przed ciążą. Brzuch przestał całkowicie pobolewać, jem normalnie, czuję się dobrze.
Jutro mam wizytę i nie ukrywam że zaczynam się cholernie mocno martwić.
jazz_joanna
Ja na ogół nie czuje bólu piersi, są powiększone, są tkliwe ale jeśli je dotknę, inaczej po prostu nic, więc może jest podobna sytuacja u Ciebie, nie martw się na zapas!!! to nie pomagaDziewczyny idę na betę znów i czemuś mi strasznie ze coś pójdzie nie tak , masakra… niby piersi dalej powiększone ale oni to bardziej tkliwe, to mniej, na wieczór w ogóle mi się wydaje ze nie reagują na nic. Jezu , tylko cały czas się modlę żeby tym razem wszystko było dobrze
reklama
Ja A- a mąż O+, pierwsza córka krew męża i dostałam zastrzyk, druga córka moja krew to bez zastrzyku, w tamty roku poronienie i też zastrzykKochana jakie macie grupy krwi ??