reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

Cześć dziewczyny, czy Wam dziś się chce też tak spać?? Mi okropnie 🙈 najchętniej bym się położyła i poszła nyny, Idę posprzątać łazienkę a potem sobie włączę film i będę oglądać :) spokojnej soboty ☺☺☺

reklama
Ja chodzę prywatnie, mam naprawde bardzo dobrego lekarza. Następna wizyta 29.11.

Zdaję sobie sprawę że nie jest to prosta sprawa. To dopiero początek, jak w przypadku większości ciąż tutaj. Ale miałyśmy sobie dodawać otuchy, a takie posty niestety dodają, ale stresu... 😔
Werka bardzo cię przepraszam i tak jak mówiłam bardzo mocno trzymam kciuki. Nie chciałam cię urazić. Poprostu to nie jest takie proste. Ale wierzę że się uda i będziesz liderką wśród lipcowek jako jedyna (jak na razie) w ciąży bliźniaczej. Jesz ze raz przepraszam i ściskam mocno 😘😘

Cześć dziewczyny, czy Wam dziś się chce też tak spać?? Mi okropnie 🙈 najchętniej bym się położyła i poszła nyny, Idę posprzątać łazienkę a potem sobie włączę film i będę oglądać :) spokojnej soboty ☺☺☺
Mi też się chce spać. Ale to dlatego ze syn wczoraj wypił półtorej szklanki soku jabłkowego tymbark i od razu dostał uczulenia na twarzy. Co za tym poszło od 5 rano walczymy z biegunką i bólem brzucha. Czekam teraz od 15 minut na telefon od lekarza bo już nie wiem jak mu pomoc. 😞

Cześć dziewczyny) Nieśmiało się dołączam do was
Ostatnia miesiączka 21 października, więc chyba w ostatnie dni lipca się wstrzelam 🙂 beta 17.11 -116, 19.11-361
Nawet zastanawiam się czy nie za dużo rośnie)
Ktoś może też miał taki przyrost nagły?
Już pisałam do ginekologa , za tydzień jakoś będziemy się umawiać na początek grudnia na wizytę :)

Ostatnia miesiączka 21 października, więc chyba w ostatnie dni lipca się wstrzelam 🙂 beta 17.11 -116, 19.11-361
Już pisałam do ginekologa , za tydzień jakoś będziemy się umawiać na początek grudnia na wizytę :)
Hej 🙂 przyrost jest dobry. Niejedna z nas tu miała nawet większe 😉 witamy Cię w lipcówkach 2022!!!

na początku to normalne :) u mnie pierwsze przyrosty przy takiej niskiej becie to prawie 200% :) Gratuluję i witamy ❤❤

Ja dziś mam ważny dzień bo będę mówić moim rodzicom o tym, że jestem w ciąży 🥰 już się nie mogę doczekać. Zwariują ze szczęścia 🥰🥰🥰

@Wer-ka bliźniaki to cudowna sprawa - jeżeli miałoby coś się stać to bez znaczenia czy jest pojedyncza ciąża czy podwójna. Będzie dobrze [emoji3590]
Ostatnia miesiączka 21 października, więc chyba w ostatnie dni lipca się wstrzelam [emoji846] beta 17.11 -116, 19.11-361
U mnie też szybko rośnie -
12.11 76,32
13.11 140,72
15.11 314,41
17.11 1078,02

Pierwsza wizytę mam 26.11 6+0 . Jak się czujesz? To Twoja pierwsza ciąża?

reklama
Do góry