7+0Który tc?
reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Ło matkoNie jest lekko
Monia9301
Ja czekam na Ojca Mateusza lubiłam bardzo oglądać ale teraz to jakaś masakra zaczyna mnie denerwować i w trakcie przełączam,
Chcę mi się bardzo spać ostatnio godzina 21 i już gasze telewizor i się klade i usypiam jak dziecko a wcześniej nawet usnąć nie umiałam, ale za to wstaje o 6 i nie umiem spać. Też tak macie że idziecie wcześnie spać i wcześnie wstajecie??
Chcę mi się bardzo spać ostatnio godzina 21 i już gasze telewizor i się klade i usypiam jak dziecko a wcześniej nawet usnąć nie umiałam, ale za to wstaje o 6 i nie umiem spać. Też tak macie że idziecie wcześnie spać i wcześnie wstajecie??
Katarzynajestem
Zaciekawiona BB
Dziewczyny a czy ktoras z Was miala za wysoki progesteron?
Jak patrze na wykres to moj poziom sie lapie na 9 tyc ciazy
Jak patrze na wykres to moj poziom sie lapie na 9 tyc ciazy
Majaga
A patrzysz na normy podane przez laboratorium?
Dziewczyny a czy ktoras z Was miala za wysoki progesteron?
Jak patrze na wykres to moj poziom sie lapie na 9 tyc ciazy[emoji85]
Madzia86G
Wiesz co ... Ironka dużo racji ma w tym co napisała. U mnie jest ok, u innej też ok.Kolor jasno brazowy/ różowy. Właściwie to zabarwiony śluz, tylko i wyłącznie na papierze, na bieliźnie nic nie ma. Poczekam do jutra i zadzwonię do lekarza, może mi coś przepisze. Gdyby coś się nasililo to pędzę na IP.
Ale lekarz to lekarz, a my nimi nie jesteśmy.
Trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie ok
Katarzynajestem
Zaciekawiona BB
W normach laboratorium sie spokojnie lapie. Bo tam jest, ze w 1 trymestrze moze byc nawet do 460.A patrzysz na normy podane przez laboratorium?
Z kolei jak czytam waszs wpisy i macie po max 25 a ja tu 62 to sobie mysle co ze mna jest nie tak
Majaga
Ja mam 92,5 [emoji12] normy w moim lab 8,9- 468,4 w pierwszym trymestrze
W normach laboratorium sie spokojnie lapie. Bo tam jest, ze w 1 trymestrze moze byc nawet do 460.
Z kolei jak czytam waszs wpisy i macie po max 25 a ja tu 62 to sobie mysle co ze mna jest nie tak [emoji28]
Katarzynajestem
Zaciekawiona BB
Dobra to mnie uspokoilasJa mam 92,5 [emoji12] normy w moim lab 8,9- 468,4 w pierwszym trymestrze
reklama
Gryfin
Ja mam 51 więc też dosyć wysokiW normach laboratorium sie spokojnie lapie. Bo tam jest, ze w 1 trymestrze moze byc nawet do 460.
Z kolei jak czytam waszs wpisy i macie po max 25 a ja tu 62 to sobie mysle co ze mna jest nie tak