A bierzesz progesteron? Wynik wtedy napewno jest wyższy, choć nie raz słyszałam że wysoki jest w ciążach bliźniaczychDziewczyny a czy ktoras z Was miala za wysoki progesteron?
Jak patrze na wykres to moj poziom sie lapie na 9 tyc ciazy
reklama
Agniecha13
Zaangażowana w BB
u mnie jest w ng/ml a u Ciebie nmol, więc chyba nie ma co porównywać i tak nie mam pojęcia ile by to było w przeliczeniu, a mój mózg działa ze zbyt dużym utrudnieniem żeby się nad tym zastanawiaćU mnie to wygląda tak. Kompletnie się nie znam [emoji85]Zobacz załącznik 1338221
Załączniki
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Aaagaa
Fanka BB :)
W pierwszej ciąży odstawiłam po skończony opakowaniu w 12/13tc. Duphaston przyjmuje się do czasu wykształcenia się łożyska, który wowvzas przejmuje odpowiedzialność za progesteron. Dopytaj przy następnej wizycie to dowiesz się na pewno xzy tak miał na myśliCzy Dziewczyny przyjmujące duphaston macie go przyjmować do końca 1 trymestru? Ja mam znowu jakieś lekkie plamienia, duphaston 3 razy 1, kolejne opakowanie 2 razy 1 i odstawić. A to będzie jakiś 9-10 tydzień nic z tego nie rozumiem? Wiecie jak u Was będzie?
Aaagaa
Raczej nie, najbardziej miarodajne są po 48h, ewentualnie 72h.Czy warto porównywać betę z 6 dni?
09.11 - 718
12.11 - 1779 przyrost OK
18.11 - 6998 poniżej normy (57,8%)
marta021993
w pierwszej ciąży odstawiłam w ok 16 tc, ale musiałam wrócić w 23 jak mi sie szyjka skróciłaCzy Dziewczyny przyjmujące duphaston macie go przyjmować do końca 1 trymestru? Ja mam znowu jakieś lekkie plamienia, duphaston 3 razy 1, kolejne opakowanie 2 razy 1 i odstawić. A to będzie jakiś 9-10 tydzień nic z tego nie rozumiem? Wiecie jak u Was będzie?
Jeszcze po 6000 chyba spada jej przyrost coś czytam.Raczej nie, najbardziej miarodajne są po 48h, ewentualnie 72h.
reklama
Iza G
Dziewczyny panikuje wstalam na siku i dopadl mnie bol brzucha lewostronny ale to taki slurczowy lewa strona bol/ skurcz przejscie na noge i kregoslup ledziowy trwa to od 15min z przerwami wzielam nospe latam do lazienki nie wodze plamienia miala tak ktoras? (