KociaraKlara
Zaciekawiona BB
Wizyta dopiero w przyszłym tygKiedy masz wizytę? Może jednak nie wszystko stracone, a dostaniesz progesteron?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wizyta dopiero w przyszłym tygKiedy masz wizytę? Może jednak nie wszystko stracone, a dostaniesz progesteron?
powtórz testCześć mam pytanie czy widać tu cień drugiej kreski czy już wisiuje? Test robiony o 6 rano wczoraj bardzo bolał mnie brzuch jak na miesiączkę , a dziś już nic. Takie mam przeczucie, ze wczoraj mogło dojść do zagnieżdżenia ale pewności nie mam wiem ze powinno się jescze odczekać żeby zrobić test , ale ciekawość nie dawała mi spokoju)
Nie znam się na becie aż tak ale przedział w 6-7 tyg jest od 4000 może będzie dobrze?Kiedy masz wizytę? Może jednak nie wszystko stracone, a dostaniesz progesteron?
Konsultowałam już z lekarzem?Mi niestety spadł progesteron na 11 a beta od 8.11 (2956) urosła tylko do 14092... (6t+3)
Jestem załamana... :-(
Ostatnie dwie ciąże stracone.... znowu to samo... :-(
Wizyta dopiero w przyszłym tyg
Wizyta dopiero w przyszłym tyg
Progesteron musisz podnieść koniecznie. Przyrost choć mały, ale jest. Beta nie spada. Spróbuj gdzieś sie umówić, nawet prywatnie. Bo może być za późno w przyszłym tygodniu. Ja dzisiaj badałam progesteron tak z ciekawości, ale jeszcze nie mam wyników. I wizyta za 2h stresik mam.