Madzia86G
Fanka BB :)
Nia umiem skapować o co biega
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nia umiem skapować o co biega
Ja się zaszczepiłam w 5-6mc. Za dużo się nasłuchałam od bratowej piel, która w Wawie pracuje na covidowym. Nie będę straszyć opowiadaniami, bo to decyzja każdej z nas osobna. Tak jak piszesz, porozmawiaj z ginekologiem i podejmijcie decyzje z mężem Trzeba się opierać na własnym rozsądku. Mi np. Mój prowadzący mówił, ze mogę już w 1 trymestrze się szczepić, ale uważałam, ze jest to zbyt ryzykowne. Dopiero w 2 trymestrze po badaniu połówkowym zaszczepiłam się Pfizerem.Dziewczyny wiem ze to kontrowersyjny temat ale czy sa tu jakieś nie zaszczypawkowane na korone tak jak ja ?
Szczepicie się w ciąży czy odpuszczacie ? Kurde Nie wiem co robic. Bede w poniedzialek to konsultować z ginem. Z jednej strony strach sie szczepić w ciąży aa z drugiej strach złapać covida.
O, a co z tą płcią? Bo ja pierwsze słyszęWidać, widać dodatkowo jeszcze według teorii Ramzi to świadczy też o płci dziecka - no ale to już coś w stylu wróżbity Macieja. Ale jak ma się dystans to można sobie poczytać
Ok dziekuje za info :-)Ja się zaszczepiłam w 5-6mc. Za dużo się nasłuchałam od bratowej piel, która w Wawie pracuje na covidowym. Nie będę straszyć opowiadaniami, bo to decyzja każdej z nas osobna. Tak jak piszesz, porozmawiaj z ginekologiem i podejmijcie decyzje z mężem Trzeba się opierać na własnym rozsądku. Mi np. Mój prowadzący mówił, ze mogę już w 1 trymestrze się szczepić, ale uważałam, ze jest to zbyt ryzykowne. Dopiero w 2 trymestrze po badaniu połówkowym zaszczepiłam się Pfizerem.
Przemysl, poczytaj i obgadał temat z prowadzącym i mężem
Dziewczyny wiem ze to kontrowersyjny temat ale czy sa tu jakieś nie zaszczypawkowane na korone tak jak ja ?
Szczepicie się w ciąży czy odpuszczacie ? Kurde Nie wiem co robic. Bede w poniedzialek to konsultować z ginem. Z jednej strony strach sie szczepić w ciąży aa z drugiej strach złapać covida.
Mi ginekolog też serduszka nie włączał na początku. Dopiero dużo później włączał co wizytę.Ja w końcu po [emoji3059][emoji3059] uff tyle nerwów! "Widzę tu żyjące dziecko" - i w sumie więcej się dowiedziałam [emoji1787] serce jest, bije, mąż widział, mnie nawet nie pokazali [emoji85][emoji85] nie wiem czemu ale było bez dźwięku (czy to jakaś ekstra opcja usłyszeć bijące serce??) Tydz. 6+6. Kartą ciąży, zaświadczenie do pracy i l4 bo strasznie kiepsko się czuje. Kolejna wizyta 7 grudnia. W ogóle nic nie zrozumiałam co mam kiedy zrobić [emoji23][emoji23] także będę śledzić forum i co piszecie bo jakiś nieogar ze mnie okrutny
Ja również nie jestem, będę to konsultować z gin ale dziś już podjęłam rozmowę na ten temat z mężem i chyba będę chciała ale po prenatalnych albo polowkowych..Dziewczyny wiem ze to kontrowersyjny temat ale czy sa tu jakieś nie zaszczypawkowane na korone tak jak ja ?
Dziewczyny wiem ze to kontrowersyjny temat ale czy sa tu jakieś nie zaszczypawkowane na korone tak jak ja ?
Ja w zoraj pytałam ginekolog o trzecia dawke, bo już mam dwie za sobą pół roku temu, powiedziała mi ze bie ma jeszcze zaleceń odszczekiwania 3 dawki kobietom w ciazy…Dziewczyny wiem ze to kontrowersyjny temat ale czy sa tu jakieś nie zaszczypawkowane na korone tak jak ja ?
Ja właśnie na grypę się szczepie na dniachJa w zoraj pytałam ginekolog o trzecia dawke, bo już mam dwie za sobą pół roku temu, powiedziała mi ze bie ma jeszcze zaleceń odszczekiwania 3 dawki kobietom w ciazy…
Ale za to poradziła żebym w dowolnym momencie zaszczepiła się na grypę…