Aaagaa
Fanka BB :)
Zadne z tego nie pokazuje mojego zdjęcia, teraz nie wiem jak to odczytać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny
Tak bardzo bym chciała z Wami tu zostać do końca[emoji847] pozytywny test 8.11 beta 250.
Ciąża z in vitro, 3 ci transfer ...ostatni zarodek. Nigdy nie byłam w ciąży jestem szczęśliwa,a zarazem tak się boję,że tego serduszka 23.11 nie usłyszę. Pomyślałam,że w grupie raźniej.
Gratulacje i trzymamy kciukasyCześć dziewczyny
Tak bardzo bym chciała z Wami tu zostać do końca pozytywny test 8.11 beta 250.
Ciąża z in vitro, 3 ci transfer ...ostatni zarodek. Nigdy nie byłam w ciąży jestem szczęśliwa,a zarazem tak się boję,że tego serduszka 23.11 nie usłyszę. Pomyślałam,że w grupie raźniej.
Wynik jak najbardziej prawidłowyDziewczyny robiłam takie badania, które nazywają się "alloprzeciwciała". Ja mam grupę krwi - , a mąż ma +. Czy któraś ogarnia czy wynik jest dobry czy zły?
witamy ❤ Bardzo mocno trzymany kciuki, żeby było wszystko dobrze. No i wiadomo, że w grupie raźniej ❤Cześć dziewczyny
Tak bardzo bym chciała z Wami tu zostać do końca pozytywny test 8.11 beta 250.
Też je robiłam w poprzedniej ciąży i teraz też muszę. Wynik prawidłowyDziewczyny robiłam takie badania, które nazywają się "alloprzeciwciała". Ja mam grupę krwi - , a mąż ma +. Czy któraś ogarnia czy wynik jest dobry czy zły?
Daj znac po konsultacjach :-) ja tez jeśli sie zdecyduje na szczepienie to raczej po połówkowych dopieroJa również nie jestem, będę to konsultować z gin ale dziś już podjęłam rozmowę na ten temat z mężem i chyba będę chciała ale po prenatalnych albo polowkowych..