reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja się sobie niesamowicie dziwię bo choruję na depresję i nerwicę lękową a odkąd się dowiedziałam stresu 0, tylko czysta radość może to był lek na całe zło, na który czekałam ☺️

Ja dziś dopiero 3+6 ( końcówka 4 tygodnia) jutro zaczynam 5 tydzień i objawów prawie żadnych, jedynie lekkie zmęczenie, które łapie mnie popołudniami i trochę czuję ucisk/kłucie w podbrzuszu.

To swietnie i tak trzymaj 👍 przyszedl teraz twoj czas na radosc po wielu miesiacach smutku. Zycze ci aby cala ciaza taka byla albo nawet jeszcze szczesliwsza. 💙

Co do mdłości to wczoraj miałam jakieś apogeum.. przegrzebałam internet ze złotymi radami i znalazłam taka informacje. Łyknęłam wczoraj magnez + b6 i dzisiaj mam mniejsze mdłości - dałam radę wyjść z domu 😁 nie wiem na ile jest to wiarygodne i bezpieczne, a na ile przypadek, że lepiej się czuje. W każdym razie wrzucam. Same oceńcie.
l

Załączniki

• Screenshot_20211113-135031_Chrome.jpg
    Screenshot_20211113-135031_Chrome.jpg
    142,3 KB · Wyświetleń: 50
Ja się sobie niesamowicie dziwię bo choruję na depresję i nerwicę lękową a odkąd się dowiedziałam stresu 0, tylko czysta radość może to był lek na całe zło, na który czekałam ☺️

Ja dziś dopiero 3+6 ( końcówka 4 tygodnia) jutro zaczynam 5 tydzień i objawów prawie żadnych, jedynie lekkie zmęczenie, które łapie mnie popołudniami i trochę czuję ucisk/kłucie w podbrzuszu.
brawo! Podziwiam! Też mam depresję i nerwicę lękową. Odstawiłaś wszystkie leki? Jak sobie radzisz?

Mój maz dowiedział się w dość dziwny sposób 😆 obiecałam sobie, że o drugiej ciąży jakoś mu fajnie powiem.. ale byłam w takim szoku, że jak zrobilam test to krzyknęłam "k***, Krzychu ja jestem w ciąży" 🤣
mój mąż bardzo chciał mieć dzieci, od kilku lat o nich mówił- ja byłam bardzo na nie. Ostatecznie stało się, jestem w ciąży co było dla mnie wielkim szokiem i od razu po zrobieniu 2 testów biegnę do niego gdy jeszcze śpi i mówię- jedź natychmiast do apteki po kolejne testy, bo chyba jestem w ciąży!? I wiecie co on na to? "Czy naprawdę muszę wstawać? Jest sobota 9 rano"..zaorane.

Dziewczyny a ma któraś z was zestawienie konfliktowe,? Konflikt serologiczny? Ja mam - mąż +, pierwsza córka krew męża i dostałam zastrzyk, druga moja krew, w tamtym roku poronienie i też zastrzyk.

reklama
Dziewczyny a ma któraś z was zestawienie konfliktowe,? Konflikt serologiczny? Ja mam - mąż +, pierwsza córka krew męża i dostałam zastrzyk, druga moja krew, w tamtym roku poronienie i też zastrzyk.
ja mam, ale tak na prawdę to jest moja pierwsza ciąża, więc nie wiem do końca z czym to się je. Byłam robić badania na grupę krwi i na razie czekam na wyniki

Do góry