reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2022

reklama
Ja się sobie niesamowicie dziwię bo choruję na depresję i nerwicę lękową a odkąd się dowiedziałam stresu 0, tylko czysta radość może to był lek na całe zło, na który czekałam ☺️

Ja dziś dopiero 3+6 ( końcówka 4 tygodnia) jutro zaczynam 5 tydzień i objawów prawie żadnych, jedynie lekkie zmęczenie, które łapie mnie popołudniami i trochę czuję ucisk/kłucie w podbrzuszu.

To swietnie i tak trzymaj 👍 przyszedl teraz twoj czas na radosc po wielu miesiacach smutku. Zycze ci aby cala ciaza taka byla albo nawet jeszcze szczesliwsza. 💙

Co do mdłości to wczoraj miałam jakieś apogeum.. przegrzebałam internet ze złotymi radami i znalazłam taka informacje. Łyknęłam wczoraj magnez + b6 i dzisiaj mam mniejsze mdłości - dałam radę wyjść z domu 😁 nie wiem na ile jest to wiarygodne i bezpieczne, a na ile przypadek, że lepiej się czuje. W każdym razie wrzucam. Same oceńcie.
l

Załączniki

• Screenshot_20211113-135031_Chrome.jpg
    Screenshot_20211113-135031_Chrome.jpg
    142,3 KB · Wyświetleń: 47
Ja się sobie niesamowicie dziwię bo choruję na depresję i nerwicę lękową a odkąd się dowiedziałam stresu 0, tylko czysta radość może to był lek na całe zło, na który czekałam ☺️

Ja dziś dopiero 3+6 ( końcówka 4 tygodnia) jutro zaczynam 5 tydzień i objawów prawie żadnych, jedynie lekkie zmęczenie, które łapie mnie popołudniami i trochę czuję ucisk/kłucie w podbrzuszu.
brawo! Podziwiam! Też mam depresję i nerwicę lękową. Odstawiłaś wszystkie leki? Jak sobie radzisz?

Mój maz dowiedział się w dość dziwny sposób 😆 obiecałam sobie, że o drugiej ciąży jakoś mu fajnie powiem.. ale byłam w takim szoku, że jak zrobilam test to krzyknęłam "k***, Krzychu ja jestem w ciąży" 🤣
mój mąż bardzo chciał mieć dzieci, od kilku lat o nich mówił- ja byłam bardzo na nie. Ostatecznie stało się, jestem w ciąży co było dla mnie wielkim szokiem i od razu po zrobieniu 2 testów biegnę do niego gdy jeszcze śpi i mówię- jedź natychmiast do apteki po kolejne testy, bo chyba jestem w ciąży!? I wiecie co on na to? "Czy naprawdę muszę wstawać? Jest sobota 9 rano"..zaorane.

Dziewczyny a ma któraś z was zestawienie konfliktowe,? Konflikt serologiczny? Ja mam - mąż +, pierwsza córka krew męża i dostałam zastrzyk, druga moja krew, w tamtym roku poronienie i też zastrzyk.

reklama
Dziewczyny a ma któraś z was zestawienie konfliktowe,? Konflikt serologiczny? Ja mam - mąż +, pierwsza córka krew męża i dostałam zastrzyk, druga moja krew, w tamtym roku poronienie i też zastrzyk.
ja mam, ale tak na prawdę to jest moja pierwsza ciąża, więc nie wiem do końca z czym to się je. Byłam robić badania na grupę krwi i na razie czekam na wyniki

Do góry