Przy okazji podepnę się ja jestem z Warszawy widziałam tu chyba Ursynów i Mokotow?A jest tu jakaś mamusia z Łodzi?
reklama
Dziewczyny dołączam do Was mi też wychodzi 14.07to bedziemy siostry porodowe swietnie!!!!!
Ciekawe czy doktorka tez tak wyliczy i czy termin sie zmieni
14 lipca to urodzinki mojej starszej sisi wiec jesli wypadnie na ten dzien to dziecko bez wzgledu na plec bedzie musialo nazywac sie Anna Maria
NattNatt
Fanka BB :)
Idziemy tak samo [emoji173] kiedy miałaś owulację? Ja pewnie później od Ciebie, bo mi sie cykl poprzestawiał od anty, ale termin też wychodzi na 14.07 [emoji846]
20.10 - miałam monitoring i 18 dostałam zastrzyk ovitrelle [emoji4]
Madzia86G
Według apki ( preglife ) to u mnie zarodek powinien oprócz serduszka mieć już rączki a u mnie dopiero pęcherzyk żółtkowy .jestem 5+1/2 i appka mi mowi ze w tym tygodniu serduszko sie wylsztalca.
Merlot
no genialnie aniolki Charliego z nas beda!Dziewczyny dołączam do Was mi też wychodzi 14.07
Ja Ovitrelle 19go bralam.
U mnie owu 23/24.10 pewnie kilka dni różnicy maksymalnie. Czekamy na wizyty i zobaczymy co usg20.10 - miałam monitoring i 18 dostałam zastrzyk ovitrelle [emoji4]
Merlot
Według apki ( preglife ) to u mnie zarodek powinien oprócz serduszka mieć już rączki a u mnie dopiero pęcherzyk żółtkowy .
No to co appka to inne info. Pregnancy + pokazuje mi ze raczki i nozki to tydzien 7. Tak wlasnie porownalam progres z Flo i tez sa roznice.
Kazda ciaza jest inna wiec nie na co sie niepotrzebnie stresowac
Tak ogolnie to jakich appek uzywacie? I co w nich jest godnego polecenia?
juustyna94 (k27im37)
Podbijam czy macie bezpłatne apki, które się sprawdzają? Na razie używam ciąża+. Miałam tez kilka innych, ale ciagle wolały o płatna subskrypcje.No to co appka to inne info. Pregnancy + pokazuje mi ze raczki i nozki to tydzien 7. Tak wlasnie porownalam progres z Flo i tez sa roznice.
Kazda ciaza jest inna wiec nie na co sie niepotrzebnie stresowac
Tak ogolnie to jakich appek uzywacie? I co w nich jest godnego polecenia?
reklama
StKarolina
Ja również Preglife. Ale może macie, która szczególnie jest godna polecenia.[emoji6]