I ja trzymam kciuki za wizyty. Czekamy na informacje [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym się od razu umówiła do dentysty.Hej kobitki.
A mnie właśnie gdzieś w zębie strzeliło przy śniadaniu. Gdzieś pod dziąsłem. Obawiam się a jestem wręcz pewna , że ząb jest do wyrwania ... Dolna 5tka.
Nie wiem teraz czy umówić się z dentą czy poczekać do wizyty u ginekologa którą mam za tydzień.
U mnie zadnych rozstępów, tatuaż nic się nie zmienił, ale wtedy byłam też wysportowaną 20-latką. Teraz będzie leciał 30 rok, więc owszem może być inaczejale rozciągnął się tylko czy zrobiły się na nim rozstępy?
no właśnie tego się obawiam. Ja już mam masę rozstępów, które pojawiły się u mnie jak bardzo szybko urosłam w okresie dojrzewania i ogólnie mam skórę ze skłonnościami do wszystkiego co najgorsze
Mi lekarz powiedzial ze jemu nie przeszkadza znieczulenie. Nawet kilka dni po owu mialam podane a okazalo sie ze ciaza. Ale z kolei dentystka odlozyla wizyteHej kobitki.
A mnie właśnie gdzieś w zębie strzeliło przy śniadaniu. Gdzieś pod dziąsłem. Obawiam się a jestem wręcz pewna , że ząb jest do wyrwania ... Dolna 5tka.
Nie wiem teraz czy umówić się z dentą czy poczekać do wizyty u ginekologa którą mam za tydzień.
wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!Ja już byłam na becie. Mam nadzieję że wszystko ok. Mój dzisiejszy sen był straszny. Śniło mi się że beta spadła do 19. Niestety tak miałam przy poronieniu i stąd ten sen. Na USG chyba nie pójdę bo wątpię aby się coś zmieniło w ciągu 48h.