reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Hej kobietki gratulacje ...dużo siły .....my juz jakiś czas po 18.07 Klara pojawila sie o 9.30 prze cesarskie cięcie waga 3490...jest moją niespodziaką...prezentem urodzinowym z okazji 40...dzieckim nr 3...pięknym i kochanym i wszyscy w domu mają na jej punkcie...świra...po długich 9 miesiącach czekania...przeplatania się emocji mojego lęku i płaczu w początkowej fazie...daliśmy radę...wszystkim oczekującym dziewczynom powodzenia...jak najmniej bólu...i zdrowych dzidziusiów

Hej kobietki gratulacje ...dużo siły .....my juz jakiś czas po 18.07 Klara pojawila sie o 9.30 prze cesarskie cięcie waga 3490...jest moją niespodziaką...prezentem urodzinowym z okazji 40...dzieckim nr 3...pięknym i kochanym i wszyscy w domu mają na jej punkcie...świra...po długich 9 miesiącach czekania...przeplatania się emocji mojego lęku i płaczu w początkowej fazie...daliśmy radę...wszystkim oczekującym dziewczynom powodzenia...jak najmniej bólu...i zdrowych dzidziusiów

Gratulacje :)
Maleństwa wprowadzają niesamowitą radość i szczęście do domu. [emoji5]

Gratulacje!

reklama
Do góry