reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Hej, u mnie lipa... mój lekarz na urlopie a pani dr która miała go zastąpić rozchorowała się, jadąc do przychodni dostałam tel, ze wizyta odwołana. Juro muszę podjechać do rodzinnego, żeby l4 wystawił na tydzień, bo dzisiaj oczywiście już nie dało rady (zostawię to bez komentarza) Jestem zla jak osa, a dopiero godz 9:30 i poniedziałek. Pogoda okropna, jakoś tak ostatnio wszystko na nie.. wrrrr
O kurde to nie dobrze..
Ale spokojnie :* zjedz cos dobrego ;)

reklama
Hej, u mnie lipa... mój lekarz na urlopie a pani dr która miała go zastąpić rozchorowała się, jadąc do przychodni dostałam tel, ze wizyta odwołana. Juro muszę podjechać do rodzinnego, żeby l4 wystawił na tydzień, bo dzisiaj oczywiście już nie dało rady (zostawię to bez komentarza) Jestem zla jak osa, a dopiero godz 9:30 i poniedziałek. Pogoda okropna, jakoś tak ostatnio wszystko na nie.. wrrrr
No to kiepsko. Współczuję niepotrzebnych nerwów. Niestety tak się zdarza. Dobrze że rodzinny wystawi Ci i będziesz miała ciągłość. Uśmiech proszę :)

Ok to ja też sie pochwale ;)
20190429_101046-1744x1398.jpg

Si.Kat głowa do góry będzie dobrze. ale też nie lubię jak sie wybiorę i nic nie załatwię. A w ciąży to już w ogóle jak się wygramolę z domu i nic z tego :D czy wam też już ciężko? u mnie 31 tydz

My też marzyliśmy o synku ale jak oglądam te wszystkie piękności w sklepie to żal i nadal jestem zdania ze dziewczynkę o wiele łatwiej i ładniej można ubrać, albo ja mam po prostu takiego pecha i co się wybiorę na zakupy odzieżowe dla małego to wracam z pustymi rękami :/

My też marzyliśmy o synku ale jak oglądam te wszystkie piękności w sklepie to żal i nadal jestem zdania ze dziewczynkę o wiele łatwiej i ładniej można ubrać, albo ja mam po prostu takiego pecha i co się wybiorę na zakupy odzieżowe dla małego to wracam z pustymi rękami :/
A to u mnie odwrotnie. Zachwycam się chlopięcymi ubrankami, ale to pewnie dlatego że mam córkę, więc już trochę przesyt sukienek :) chociaż czekam aż będę mogła robić kucyki i wspinać spinki. Niestety przez dwa lata ponad się tego nie doczekałam, bo włoski ma krótkie a jak cokolwiek przypnę to po minucie ściąga.

reklama
Uuu to lipa. Rodzinny może Ci wystawić zwolnienie ciążowe?
Nie denerwuj się, szkoda zdrowia ;) zrob coś milego dla siebie i od razu humor lepszy [emoji4]

Tak rodzinny może wystawić, ale chyba tylko na tydzień :) Zreszta sama położna to zasugerowała :)

Oczywiście pojechałam do galerii handlowej, w końcu dzisiaj wypłata w budżetówce :p Ale jakoś nic mnie nie urzekło, kupiłam w końcu chusteczki dla malej z velvet i kindi,chciałam jeszcze te rossmanowskie kupić, ale one schodza jak świeże bułeczki (długo zastanawiałam się jakie wybrać i dzięki sroce i jej analizach zdecydowałam się na te 3 rodzaje na początek testów u nas, są tanie i maja dobry skład) od tych z pampersa trzymam się z daleka, sama chemia. Kupiłam w końcu tez pieluszki, tutaj zdecydowanie pampers wygrywa, ale zastanawiam się nad zakupem pam-packa ze strony ernestore, dziewczyna wysyła pudełko z kilkoma rodzajami pieluch do wyprobowania i sprawdzenia, tak żeby nie kupować calych opakowań i się nie męczyć z tymi które zostają, bo się nie sprawdziły :)

Przepiękne opaseczki!!! ja już tez mam kilk dla mojej Małej :D

Do góry