reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Tak rodzinny może wystawić, ale chyba tylko na tydzień :) Zreszta sama położna to zasugerowała :)

Oczywiście pojechałam do galerii handlowej, w końcu dzisiaj wypłata w budżetówce [emoji14] Ale jakoś nic mnie nie urzekło, kupiłam w końcu chusteczki dla malej z velvet i kindi,chciałam jeszcze te rossmanowskie kupić, ale one schodza jak świeże bułeczki (długo zastanawiałam się jakie wybrać i dzięki sroce i jej analizach zdecydowałam się na te 3 rodzaje na początek testów u nas, są tanie i maja dobry skład) od tych z pampersa trzymam się z daleka, sama chemia. Kupiłam w końcu tez pieluszki, tutaj zdecydowanie pampers wygrywa, ale zastanawiam się nad zakupem pam-packa ze strony ernestore, dziewczyna wysyła pudełko z kilkoma rodzajami pieluch do wyprobowania i sprawdzenia, tak żeby nie kupować calych opakowań i się nie męczyć z tymi które zostają, bo się nie sprawdziły :)

Przepiękne opaseczki!!! ja już tez mam kilk dla mojej Małej :D

Gdybym o tym wiedziała wczesniej to nie zapisałabym się do tej dr co dziś idę [emoji15] ale dzięki za info [emoji6]

Gdybym o tym wiedziała wczesniej to nie zapisałabym się do tej dr co dziś idę [emoji15] ale dzięki za info [emoji6]
Ojj ja tez nie wiedziałam :) Położna mnie poinformowała co mam w takim przypadku zrobić, człowiek całe życie się uczy :) a przy pierwszej ciąży, to już całkowicie od podstaw wszystkiego jak widać.

Z tą dzisiejsza wizytą chyba przeznaczenie. Byłam minutę przed czasem a pani dr juz poszla do domu, więc jestem zapisana do ordynatora szpitala w którym bede rodziła. Także dobrze wyszło [emoji3]
U nas burza straszna z gradobiciem.

U nas tez dzisiaj byla burza z piorunami.
Ciekawa jestem co u Iwonki, dawno tu nie pisała, a biedulka leżala w szpitalu.Mam nadzieje Iwonka, ze napiszesz niebawem ze kryzys został opanowamy i wszystko ok u Ciebie :):sorry:Pozdrowienia, milej majowki dziewczyny:)

U mnie na szczęście burzy brak ale od paru dni nie przestaje padać.. na ogrodzie jedna woda :/ gdzie kupię fajne pudełko na mokre chusteczki?

reklama
Ogólnie ładne, oryginalne.. nie chodzi mi o takie najzwyklejsze typu babydream czy pampers jak są np w rossmannie. Potrzebne dla mnie i na prezent

Do góry