reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Tak rodzinny może wystawić, ale chyba tylko na tydzień :) Zreszta sama położna to zasugerowała :)

Oczywiście pojechałam do galerii handlowej, w końcu dzisiaj wypłata w budżetówce [emoji14] Ale jakoś nic mnie nie urzekło, kupiłam w końcu chusteczki dla malej z velvet i kindi,chciałam jeszcze te rossmanowskie kupić, ale one schodza jak świeże bułeczki (długo zastanawiałam się jakie wybrać i dzięki sroce i jej analizach zdecydowałam się na te 3 rodzaje na początek testów u nas, są tanie i maja dobry skład) od tych z pampersa trzymam się z daleka, sama chemia. Kupiłam w końcu tez pieluszki, tutaj zdecydowanie pampers wygrywa, ale zastanawiam się nad zakupem pam-packa ze strony ernestore, dziewczyna wysyła pudełko z kilkoma rodzajami pieluch do wyprobowania i sprawdzenia, tak żeby nie kupować calych opakowań i się nie męczyć z tymi które zostają, bo się nie sprawdziły :)

Przepiękne opaseczki!!! ja już tez mam kilk dla mojej Małej :D

Gdybym o tym wiedziała wczesniej to nie zapisałabym się do tej dr co dziś idę [emoji15] ale dzięki za info [emoji6]

Gdybym o tym wiedziała wczesniej to nie zapisałabym się do tej dr co dziś idę [emoji15] ale dzięki za info [emoji6]
Ojj ja tez nie wiedziałam :) Położna mnie poinformowała co mam w takim przypadku zrobić, człowiek całe życie się uczy :) a przy pierwszej ciąży, to już całkowicie od podstaw wszystkiego jak widać.

Z tą dzisiejsza wizytą chyba przeznaczenie. Byłam minutę przed czasem a pani dr juz poszla do domu, więc jestem zapisana do ordynatora szpitala w którym bede rodziła. Także dobrze wyszło [emoji3]
U nas burza straszna z gradobiciem.

U nas tez dzisiaj byla burza z piorunami.
Ciekawa jestem co u Iwonki, dawno tu nie pisała, a biedulka leżala w szpitalu.Mam nadzieje Iwonka, ze napiszesz niebawem ze kryzys został opanowamy i wszystko ok u Ciebie :):sorry:Pozdrowienia, milej majowki dziewczyny:)

U mnie na szczęście burzy brak ale od paru dni nie przestaje padać.. na ogrodzie jedna woda :/ gdzie kupię fajne pudełko na mokre chusteczki?

reklama
Ogólnie ładne, oryginalne.. nie chodzi mi o takie najzwyklejsze typu babydream czy pampers jak są np w rossmannie. Potrzebne dla mnie i na prezent

Do góry