slodkatrojeczka
Fanka BB :)
A ja mam duże pole do popisu na włosach córki, więc mi nie żal
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ZazdroszczęA ja mam duże pole do popisu na włosach córki, więc mi nie żal
Tak rodzinny może wystawić, ale chyba tylko na tydzień Zreszta sama położna to zasugerowała
Oczywiście pojechałam do galerii handlowej, w końcu dzisiaj wypłata w budżetówce [emoji14] Ale jakoś nic mnie nie urzekło, kupiłam w końcu chusteczki dla malej z velvet i kindi,chciałam jeszcze te rossmanowskie kupić, ale one schodza jak świeże bułeczki (długo zastanawiałam się jakie wybrać i dzięki sroce i jej analizach zdecydowałam się na te 3 rodzaje na początek testów u nas, są tanie i maja dobry skład) od tych z pampersa trzymam się z daleka, sama chemia. Kupiłam w końcu tez pieluszki, tutaj zdecydowanie pampers wygrywa, ale zastanawiam się nad zakupem pam-packa ze strony ernestore, dziewczyna wysyła pudełko z kilkoma rodzajami pieluch do wyprobowania i sprawdzenia, tak żeby nie kupować calych opakowań i się nie męczyć z tymi które zostają, bo się nie sprawdziły
Przepiękne opaseczki!!! ja już tez mam kilk dla mojej Małej
Ojj ja tez nie wiedziałam Położna mnie poinformowała co mam w takim przypadku zrobić, człowiek całe życie się uczy a przy pierwszej ciąży, to już całkowicie od podstaw wszystkiego jak widać.Gdybym o tym wiedziała wczesniej to nie zapisałabym się do tej dr co dziś idę [emoji15] ale dzięki za info [emoji6]