reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Udanej majówki dziewczyny! Oby pogoda się poprawiła, bo narazie barowo :/ Ja dzisiaj z książka cały dzień :)
Jutro wizytuje, niestety nie u swojego lekarza bo ma urlop, także trzymajcie kciuki, bo ponoć pani doktor mało przyjemna :/

miłego wieczorku:)
Kciuki zaciśnięte [emoji1696] o której godzinie? Moja wizyta dopiero 13 i 15 maja, ale pewnie zleci.

reklama
Udanej majówki dziewczyny! Oby pogoda się poprawiła, bo narazie barowo :/ Ja dzisiaj z książka cały dzień :)
Jutro wizytuje, niestety nie u swojego lekarza bo ma urlop, także trzymajcie kciuki, bo ponoć pani doktor mało przyjemna :/

Trzymam kciuki :) Moja lekarka nie miała humoru ostatnio... I dało się to odczuć. Ale "znamy się" już drugą ciążę, więc widzę po niej kiedy jest gorszy dzień. Wtedy nie dowcipkuje sobie ze mną, jest mało rozmowna ale podczas usg opisuje co gdzie jest i co aktualnie mierzy, więc wydajna jest tak samo, tylko nie jest tak hmm.. Luźno :) No ale jednak wolę jak ma dobry nastrój :) Teraz mam wizytę dopiero 22 maja.

Mam jutro ten sam problem co Ty [emoji15] też idę do jakiejś innej pani dr z nieciekawymi opiniami.
Damy rade [emoji14] daj znac po wizycie ;)

BędZie dobrze :)

Ja dopiero 8 maja usg. I 9 maja wizyta u gina.

Hej, u mnie lipa... mój lekarz na urlopie a pani dr która miała go zastąpić rozchorowała się, jadąc do przychodni dostałam tel, ze wizyta odwołana. Juro muszę podjechać do rodzinnego, żeby l4 wystawił na tydzień, bo dzisiaj oczywiście już nie dało rady (zostawię to bez komentarza) Jestem zla jak osa, a dopiero godz 9:30 i poniedziałek. Pogoda okropna, jakoś tak ostatnio wszystko na nie.. wrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
Hej, u mnie lipa... mój lekarz na urlopie a pani dr która miała go zastąpić rozchorowała się, jadąc do przychodni dostałam tel, ze wizyta odwołana. Juro muszę podjechać do rodzinnego, żeby l4 wystawił na tydzień, bo dzisiaj oczywiście już nie dało rady (zostawię to bez komentarza) Jestem zla jak osa, a dopiero godz 9:30 i poniedziałek. Pogoda okropna, jakoś tak ostatnio wszystko na nie.. wrrrr
Uuu to lipa. Rodzinny może Ci wystawić zwolnienie ciążowe?
Nie denerwuj się, szkoda zdrowia ;) zrob coś milego dla siebie i od razu humor lepszy [emoji4]

Do góry