A jakie te foliowe rękawy, możesz podać linka z Allegro??? Bo nie wiem jak miałabym to wpisać w wyszukiwarkęZłotą mame masz
Moja mieszka ponad 20km ode mnie, pracuje i ogarnia dom, więc muszę liczyć sama na siebie.
Co do kosza to mam taki
Zobacz załącznik 962749
Jest ich bardzo dużo na internecie, ale i na olx.pl - można kupić niemal za grosze bo najwięcej kosztują do nich oryginalne wkłady, ale na to jest super tip - ja kupuje takie foliowe rękawy na Allegro i wkładam je do oryginalnego wkładu. Wtedy wychodzi mnie to kilka złotych, a nie np. 25zł za wkład
reklama
To elegancko jak ok Trzymam kciuki za krzywa ooo jacie!! Ale fajowo ja jeszcze trochę do 3 prenatalnych, bardziej koniec maja.Ja już po wizycie. Dziś bez usg. Wszystko ok. Dostałam skierowanie na krzywą wreszcie. Zamierzam robić w środę. Ktoś ze mną? umówiłam się na 15 maja na trzecie prenatalne.
wszystkozajete
Moderatorka
A jakie te foliowe rękawy, możesz podać linka z Allegro??? Bo nie wiem jak miałabym to wpisać w wyszukiwarkę
Wpisz wkłady do kosza + marka Najpopularniejsze to chyba AngelCare i Tomee Tippee
ja muszę zrobić glukozę w tym tygodniu, ale jeszcze nie wiem który dzień będzie dobryJa już po wizycie. Dziś bez usg. Wszystko ok. Dostałam skierowanie na krzywą wreszcie. Zamierzam robić w środę. Ktoś ze mną? umówiłam się na 15 maja na trzecie prenatalne.
Misty29
Fanka BB :)
Ja nie mam za bardzo wyboru bo tylko w ten dzień mam z kim córkę zostawićja muszę zrobić glukozę w tym tygodniu, ale jeszcze nie wiem który dzień będzie dobry
Wyjątkowa Marta
Złotą mame masz
Moja mieszka ponad 20km ode mnie, pracuje i ogarnia dom, więc muszę liczyć sama na siebie.
Co do kosza to mam taki
Zobacz załącznik 962749
Jest ich bardzo dużo na internecie, ale i na olx.pl - można kupić niemal za grosze bo najwięcej kosztują do nich oryginalne wkłady, ale na to jest super tip - ja kupuje takie foliowe rękawy na Allegro i wkładam je do oryginalnego wkładu. Wtedy wychodzi mnie to kilka złotych, a nie np. 25zł za wkład
Pokażesz o jakie rękawy dokładnie Tobie chodzi? Bo patent brzmi dobrze [emoji1360]
Ja znalazłam takie Link do: Folia zamienna do wkład Sangenic Tippee AngelcarePokażesz o jakie rękawy dokładnie Tobie chodzi? Bo patent brzmi dobrze [emoji1360]
PaskuPaska
Ja robię w czwartekJa już po wizycie. Dziś bez usg. Wszystko ok. Dostałam skierowanie na krzywą wreszcie. Zamierzam robić w środę. Ktoś ze mną? umówiłam się na 15 maja na trzecie prenatalne.
reklama
HaTo
Ja już po wizycie. Dziś bez usg. Wszystko ok. Dostałam skierowanie na krzywą wreszcie. Zamierzam robić w środę. Ktoś ze mną? umówiłam się na 15 maja na trzecie prenatalne.
Ja idę też w środę, na 8 albo ciut później. Jutro muszę kupić glukozę. No to będziemy się wspierać wzajemnie.