reklama
Myslniczek
Fanka BB :)
O kurdeee.. Co ty tam masz ?Kuźwa, ja zaś na Allegro w koszyku zakupów na 3 tys... tylko dodaje i dodaje Ciekawe ile z tego pójdzie delete Ciężkie jest życie kobiety, a kobiety w ciąży to już w ogóle
Betty93
@Wyjątkowa Marta dokładnie o te ^ "rękawy foliowe" mi chodziło.
Spora oszczędność Ja właśnie kupuję jeden oryginalny wkład i kilkadziesiąt metrów tej folii - o ile się nie mylę to do wkładu wchodzą chyba 4m
Betty93
Ja niedawno wróciłam do domu z kina. Nie wiem czy są tu jakieś fanki Gry o Tron, ale jeśli tak to na pewno się nie rozczarujecie nowym odcinkiem. Pierwszy raz oglądałam serial w kinie, ale efekty są WOW
Teraz wracam na ziemię, a raczej do wyprawki. Szukam jakiejś promki na "kurę Babci Dany" z La Millou w wersji velvet. Ostatnio na targach były, ale niestety brudne... więc stwierdziłam, że wolę zamówić online. Tylko jeszcze zastanawiam się pomiędzy kolorem szarym, kremowym, a błękitnym.
@Si.Kat Zleci Ci do prenatalnych w mig. Ja jutro mam trzecie, a mam wrażenie że dopiero co, robiłam pierwsze.
Teraz wracam na ziemię, a raczej do wyprawki. Szukam jakiejś promki na "kurę Babci Dany" z La Millou w wersji velvet. Ostatnio na targach były, ale niestety brudne... więc stwierdziłam, że wolę zamówić online. Tylko jeszcze zastanawiam się pomiędzy kolorem szarym, kremowym, a błękitnym.
@Si.Kat Zleci Ci do prenatalnych w mig. Ja jutro mam trzecie, a mam wrażenie że dopiero co, robiłam pierwsze.
Obstawiam, ze większość to niepotrzebne rzeczy i moje widzi-misie : DO kurdeee.. Co ty tam masz ?
Ja niedawno wróciłam do domu z kina. Nie wiem czy są tu jakieś fanki Gry o Tron, ale jeśli tak to na pewno się nie rozczarujecie nowym odcinkiem. Pierwszy raz oglądałam serial w kinie, ale efekty są WOW
Niby je chce, ale z drugiej strony dobrze mi w tym II trymestrze, najlepiej!! Później może być już ciężko
Ja do karmienia będę używać swojej poduchy do spania w kształcie litery C, musiałam ją zakupić ze względu na problemy z kręgosłupem, może mieć tez inne zastosowanie, także wielofunkcyjna.
Kurde coś mi się z forum dzieje, nie umiem wszystkich odp.w jednym poście umieścić, nie chce mi cytować i odpowiadać :/ Sorki za posty pod sobą :/
Ostatnia edycja:
Myslniczek
Hahah [emoji14]
U mnie teraz jest "okej wszystko juz mamy" a zaraz "kupiłam jeszcze..." [emoji14]
Zakochałam sie wczoraj w moich pieluchach i uwazam sie mogę miec ich jeszcze miliony [emoji14]
U mnie teraz jest "okej wszystko juz mamy" a zaraz "kupiłam jeszcze..." [emoji14]
Zakochałam sie wczoraj w moich pieluchach i uwazam sie mogę miec ich jeszcze miliony [emoji14]
Myslniczek
W szufladzie tylko poto zeby zobaczyc ile sie miesci [emoji14] więc spokojnie. Wszystko bedzie jeszcze wyciagane do praniaPiękności
I wszystko już tak ładnie poukładane To ja naprawdę jestem w czarnej... tzn w lesie :/
reklama
Misty29
No to pijemy razem tego smacznego drinka zaraz idę go kupić. Nie wiem na jakiego się zdecydować [emoji23] Ja muszę być na 7:30 bo laboratorium jest czynne tylko do 9:30 więc muszę się wyrobić.Ja idę też w środę, na 8 albo ciut później. Jutro muszę kupić glukozę. No to będziemy się wspierać wzajemnie.
Dziewczyny piękne macie te skarby wyprawkowe. @Myslniczek - super poukładane i jak dużo. Jak widzę ile macie pieluszek to automatycznie włącza mi się alarm że muszę jechać do sklepu bo mam za mało zdecydowanie przy córce jakoś dużo mi się nie zużywało ale nie wiadomo jak teraz będzie, a Wy kusicie
Miłego dnia dla Wszystkich [emoji8] powodzenia na wizytach jeśli takowe dziś są!