reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

Kuźwa, ja zaś na Allegro w koszyku zakupów na 3 tys... tylko dodaje i dodaje :) Ciekawe ile z tego pójdzie delete :D Ciężkie jest życie kobiety, a kobiety w ciąży to już w ogóle :p

reklama
Ja niedawno wróciłam do domu z kina. Nie wiem czy są tu jakieś fanki Gry o Tron, ale jeśli tak to na pewno się nie rozczarujecie nowym odcinkiem. :D Pierwszy raz oglądałam serial w kinie, ale efekty są WOW 8-)

Teraz wracam na ziemię, a raczej do wyprawki. :-D Szukam jakiejś promki na "kurę Babci Dany" z La Millou w wersji velvet. Ostatnio na targach były, ale niestety brudne... więc stwierdziłam, że wolę zamówić online. Tylko jeszcze zastanawiam się pomiędzy kolorem szarym, kremowym, a błękitnym. :)

@Si.Kat Zleci Ci do prenatalnych w mig. Ja jutro mam trzecie, a mam wrażenie że dopiero co, robiłam pierwsze. :)

Ja niedawno wróciłam do domu z kina. Nie wiem czy są tu jakieś fanki Gry o Tron, ale jeśli tak to na pewno się nie rozczarujecie nowym odcinkiem. :D Pierwszy raz oglądałam serial w kinie, ale efekty są WOW 8-)

Teraz wracam na ziemię, a raczej do wyprawki. :-D Szukam jakiejś promki na "kurę Babci Dany" z La Millou w wersji velvet. Ostatnio na targach były, ale niestety brudne... więc stwierdziłam, że wolę zamówić online. Tylko jeszcze zastanawiam się pomiędzy kolorem szarym, kremowym, a błękitnym. :)

@Si.Kat Zleci Ci do prenatalnych w mig. Ja jutro mam trzecie, a mam wrażenie że dopiero co, robiłam pierwsze. :)

Niby je chce, ale z drugiej strony dobrze mi w tym II trymestrze, najlepiej!! Później może być już ciężko :p
Ja do karmienia będę używać swojej poduchy do spania w kształcie litery C, musiałam ją zakupić ze względu na problemy z kręgosłupem, może mieć tez inne zastosowanie, także wielofunkcyjna.

Kurde coś mi się z forum dzieje, nie umiem wszystkich odp.w jednym poście umieścić, nie chce mi cytować i odpowiadać :/ Sorki za posty pod sobą :/

Ostatnia edycja:
Hahah [emoji14]
U mnie teraz jest "okej wszystko juz mamy" a zaraz "kupiłam jeszcze..." [emoji14]

Zakochałam sie wczoraj w moich pieluchach i uwazam sie mogę miec ich jeszcze miliony [emoji14]
20190415_232738.jpeg
20190415_232751.jpeg
20190415_232757.jpeg

reklama
Ja idę też w środę, na 8 albo ciut później. Jutro muszę kupić glukozę. No to będziemy się wspierać wzajemnie. :)
No to pijemy razem tego smacznego drinka :) zaraz idę go kupić. Nie wiem na jakiego się zdecydować [emoji23] Ja muszę być na 7:30 bo laboratorium jest czynne tylko do 9:30 więc muszę się wyrobić.

Dziewczyny piękne macie te skarby wyprawkowe. @Myslniczek - super poukładane i jak dużo. Jak widzę ile macie pieluszek to automatycznie włącza mi się alarm że muszę jechać do sklepu bo mam za mało zdecydowanie :) przy córce jakoś dużo mi się nie zużywało ale nie wiadomo jak teraz będzie, a Wy kusicie :)

Miłego dnia dla Wszystkich [emoji8] powodzenia na wizytach jeśli takowe dziś są!

Do góry