reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Kuźwa, ja zaś na Allegro w koszyku zakupów na 3 tys... tylko dodaje i dodaje :) Ciekawe ile z tego pójdzie delete :D Ciężkie jest życie kobiety, a kobiety w ciąży to już w ogóle :p

reklama
Ja niedawno wróciłam do domu z kina. Nie wiem czy są tu jakieś fanki Gry o Tron, ale jeśli tak to na pewno się nie rozczarujecie nowym odcinkiem. :D Pierwszy raz oglądałam serial w kinie, ale efekty są WOW 8-)

Teraz wracam na ziemię, a raczej do wyprawki. :-D Szukam jakiejś promki na "kurę Babci Dany" z La Millou w wersji velvet. Ostatnio na targach były, ale niestety brudne... więc stwierdziłam, że wolę zamówić online. Tylko jeszcze zastanawiam się pomiędzy kolorem szarym, kremowym, a błękitnym. :)

@Si.Kat Zleci Ci do prenatalnych w mig. Ja jutro mam trzecie, a mam wrażenie że dopiero co, robiłam pierwsze. :)

Ja niedawno wróciłam do domu z kina. Nie wiem czy są tu jakieś fanki Gry o Tron, ale jeśli tak to na pewno się nie rozczarujecie nowym odcinkiem. :D Pierwszy raz oglądałam serial w kinie, ale efekty są WOW 8-)

Teraz wracam na ziemię, a raczej do wyprawki. :-D Szukam jakiejś promki na "kurę Babci Dany" z La Millou w wersji velvet. Ostatnio na targach były, ale niestety brudne... więc stwierdziłam, że wolę zamówić online. Tylko jeszcze zastanawiam się pomiędzy kolorem szarym, kremowym, a błękitnym. :)

@Si.Kat Zleci Ci do prenatalnych w mig. Ja jutro mam trzecie, a mam wrażenie że dopiero co, robiłam pierwsze. :)

Niby je chce, ale z drugiej strony dobrze mi w tym II trymestrze, najlepiej!! Później może być już ciężko :p
Ja do karmienia będę używać swojej poduchy do spania w kształcie litery C, musiałam ją zakupić ze względu na problemy z kręgosłupem, może mieć tez inne zastosowanie, także wielofunkcyjna.

Kurde coś mi się z forum dzieje, nie umiem wszystkich odp.w jednym poście umieścić, nie chce mi cytować i odpowiadać :/ Sorki za posty pod sobą :/

Ostatnia edycja:
Hahah [emoji14]
U mnie teraz jest "okej wszystko juz mamy" a zaraz "kupiłam jeszcze..." [emoji14]

Zakochałam sie wczoraj w moich pieluchach i uwazam sie mogę miec ich jeszcze miliony [emoji14]
20190415_232738.jpeg
20190415_232751.jpeg
20190415_232757.jpeg

reklama
Ja idę też w środę, na 8 albo ciut później. Jutro muszę kupić glukozę. No to będziemy się wspierać wzajemnie. :)
No to pijemy razem tego smacznego drinka :) zaraz idę go kupić. Nie wiem na jakiego się zdecydować [emoji23] Ja muszę być na 7:30 bo laboratorium jest czynne tylko do 9:30 więc muszę się wyrobić.

Dziewczyny piękne macie te skarby wyprawkowe. @Myslniczek - super poukładane i jak dużo. Jak widzę ile macie pieluszek to automatycznie włącza mi się alarm że muszę jechać do sklepu bo mam za mało zdecydowanie :) przy córce jakoś dużo mi się nie zużywało ale nie wiadomo jak teraz będzie, a Wy kusicie :)

Miłego dnia dla Wszystkich [emoji8] powodzenia na wizytach jeśli takowe dziś są!

Do góry