reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja dzisiaj wstałam wcześnie (jak na moje standardy) bo o 7 rano :D Ale na usprawiedliwienie dodam, że do 2 w nocy siedziałam na necie i robiłam zakupy dla maluszka. Dzisiaj jeszcze jedno zamówienie będę składać. :)
Teraz muszę ogarnąć z M. chatę, ogarnąć siebie i będziemy jechać kupić kosz na pampersy, a potem zawozimy małą do dziadków i idziemy z siostrą i szwagrem do kina - pierwszy raz od ponad roku, nie na bajki :-D
Jutrzejszy dzień też cały zaplanowany, tylko że na lekarzy... Za to pogoda dopisuje od rana! :)

reklama
Betty93 mnie zadziwiasz, kosz na pampersy nawet o tym juz myslisz.A to taki specjalny jakis? Co tam zamawialas dla synka znowu? Ja to przy tobie pewnie to jakbym nic nie miala jeszcze :unsure:Czuje, ze jednak lista sie nie kurczy jeszcze:-D.
Si.Kat z tym wstawaniem twoim to jestem w szoku, 5 rano to dla mnie godz mocno nocna, ja nie wiem jak ja znowu bedę wstawac do malego.Ty przynajmniej bedziesz wstawala jak zawsze ;)

Ja mam konto na Instagramie, ale jakos kompletnie sie nie przyzwyczailam z niego korzystać..Uzywam fb.

Betty93 mnie zadziwiasz, kosz na pampersy nawet o tym juz myslisz.A to taki specjalny jakis? Co tam zamawialas dla synka znowu? Ja to przy tobie pewnie to jakbym nic nie miala jeszcze :unsure:Czuje, ze jednak lista sie nie kurczy jeszcze:-D.
Si.Kat z tym wstawaniem twoim to jestem w szoku, 5 rano to dla mnie godz mocno nocna, ja nie wiem jak ja znowu bedę wstawac do malego.Ty przynajmniej bedziesz wstawala jak zawsze ;)

Ja mam konto na Instagramie, ale jakos kompletnie sie nie przyzwyczailam z niego korzystać..Uzywam fb.
Haha, kosz na pampersy to dla mnie duże ułatwienie, żeby potem z nimi nie latać po całym domu, a i zapachy są zamknięte. Ja kupuję kosz AngleCare z taką zapadnią, kiedyś miałam do zakręcanie pampersów (starsza wersja), ale ten nowy wydaje się być wygodniejszy. :)

Z rzeczy zamówionych to butelki Mimijumi, album maluszka, karty "Momenty maluszka" (pierwsza kąpiel, pierwszy ząbek itd.), bawełniane buciki z MayLily, pościel bambusową do kosza Mojżesza, myjkę bambusową, szal do karmienia i "portfel" na przewijak, pieluszki i pampersy z B.box'a :)
I to wszystko zamawiałam z strony www.noskieskimoski.pl
Drugie zamówienie będzie z strony FabrykaWafelków :)

Dla mnie kosz na pampersy to zbędny wydatek. Ale u mnie wystarczy wyjść na podwórko i wrzucić pampersa do kosza :) z dwójką dzieci "chętny" skoczyć do kosza zawsze się znajdzie :)

Też mam kosz na pampy, stoi na gorze u Młodego i do tej pory korzystam. Choć przy dwulatku to już tylko zasikane tam lądują. Dla mnie to wygodna opcja, nie muszę za każdym razem na dół lecieć. Każdemu wg potrzeb.

To ja jednak jestem w plecy z wyprawka :D Ja zajęłam się oknami, pogoda u nas piekna. Ogarnęła 4 dachowe okna i jedno balkonowe , na jutro zostawiłam sypialnie (dachowe i balkonowe) i pokój Melasi gdzie tez jest okno dachowe i balkonowe... lecę teraz wyprasować zaslony a później do biedry :p Spokojnego dnia. Jakieś moce we mnie wstąpiły, chyba dzięki nagrodzie od dyrektora która z rana wypłynęła na konto, bardzo mnie zaskoczyło to bo pracowałam tylko do lutego i byłam pewna ze mi się nic nie należy, zawsze trzeba było przepracowac cały kwartał :p a tu taka niespodzianka :D oczywiście wszystko pójdzie na Melasie <3

To ja jednak jestem w plecy z wyprawka :D Ja zajęłam się oknami, pogoda u nas piekna. Ogarnęła 4 dachowe okna i jedno balkonowe , na jutro zostawiłam sypialnie (dachowe i balkonowe) i pokój Melasi gdzie tez jest okno dachowe i balkonowe... lecę teraz wyprasować zaslony a później do biedry :p Spokojnego dnia. Jakieś moce we mnie wstąpiły, chyba dzięki nagrodzie od dyrektora która z rana wypłynęła na konto, bardzo mnie zaskoczyło to bo pracowałam tylko do lutego i byłam pewna ze mi się nic nie należy, zawsze trzeba było przepracowac cały kwartał :p a tu taka niespodzianka :D oczywiście wszystko pójdzie na Melasie <3
To teraz mama możesz szaleć z wyprawką :D To tyle radości sprawia - najlepszy etap ciąży :)

To ja jednak jestem w plecy z wyprawka :D Ja zajęłam się oknami, pogoda u nas piekna. Ogarnęła 4 dachowe okna i jedno balkonowe , na jutro zostawiłam sypialnie (dachowe i balkonowe) i pokój Melasi gdzie tez jest okno dachowe i balkonowe... lecę teraz wyprasować zaslony a później do biedry [emoji14] Spokojnego dnia. Jakieś moce we mnie wstąpiły, chyba dzięki nagrodzie od dyrektora która z rana wypłynęła na konto, bardzo mnie zaskoczyło to bo pracowałam tylko do lutego i byłam pewna ze mi się nic nie należy, zawsze trzeba było przepracowac cały kwartał [emoji14] a tu taka niespodzianka :D oczywiście wszystko pójdzie na Melasie QUOTE]Ja mam okna umyte ale jakiś pajac zamiatał chodnik... Będą chyba asfalt kłaść, bo zaczeli przed zimą i brak jednej warstwy. I tak patrzyłam jak ten piach mi na okna leci... A w dupie z tym ;)

reklama
Hehe, jak ja myje okna to tego samego dnia często pada deszcz :D wiec dachowe na Śląsku po takim deszczu wyglądają jakby przez rok nie były myte :D
Właśnie usiadłam i zaczynam oglądać te otulacze i pozostała resztę :D no i obiecałam kupić sobie sukienkę :p

Do góry