Myslniczek
Fanka BB :)
Ja polecam zamrozic batonik kinder bueno [emoji14] sztos.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Muszę spróbować w takim razie xdJa polecam zamrozic batonik kinder bueno [emoji14] sztos.
Ostatnio miałam faze na wsadzanie wszystkiego do zamrażarki i np. Kuleczki rafaello [emoji14]Muszę spróbować w takim razie xd
Takie eksperymenty zainspirowałaś mnie. Jak mi braknie lodów zacznę kombinowaćOstatnio miałam faze na wsadzanie wszystkiego do zamrażarki i np. Kuleczki rafaello [emoji14]
Polecam [emoji14]Takie eksperymenty zainspirowałaś mnie. Jak mi braknie lodów zacznę kombinować
Ja tez pod koniec lipca rodzę i tez już się mega mecze, wszystko robię 5 razy wolniej i spacery także wolniejsze i krótszeHej dziewczyny ja Wam powiem, że brzuch jeszcze nie jakiś wielki, ale jak jest tak ciepło to strasznie się męcze wcześniej długie spacery z psem były super, a teraz po 10 min mam zadyszkę nie wiem co to będzie w lipcu, a rodzę pod koniec, chyba będę siedzieć w domu
Chorwacja [emoji7] pojechałabym jeszcze 100razy [emoji16]A ja dziś w drodze do Czech. Jutro kontynuacja drogi do Chorwacji. Na tydzień. Wycieczki, odpoczynek, zero pracy... Będę czytać i pisać na bieżąco
Hahahha [emoji14]A ja dzisiaj stwierdziłam, że może starczy tego ciążowego obżarstwa i pora wrócić na dobry tor żywienia. [emoji1787]