reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Niby wszystko ok ale podobno mogą wystąpić jakieś szmery po urodzeniu u jednego z chłopców. A ty już po badaniu?
Tak. Miałam we wtorek. Mi Pani doktor powiedziała że serduszko jest zdrowe i żeby tymi plamkami się nie przejmować bo nie mają na nic wpływu. Najczęściej wchłaniają się koło 30 tygodnia. Z córką tak właśnie miałam. Podobno tylko na super sprzęcie je widać. Podkręcała mi specjalnie ostrość żeby pokazać i faktycznie jak trochę obniżyła parametry to nie było nic widać. Ja się czuję uspokojona po tej wizycie.

reklama
Hej Dziewczyny, przepraszam za zmianę tematu :) Czy któraś z Was jest obeznana w tematyce badania glukozy? Moje wyniki to: na czczo 61, po 1h 118, po 2h 112. Czy powinnam się martwić tą hipoglikemią na czczo?
Może Cię skierować do diabetologa. A może to jednorazowe. Ja w poprzedniej ciąży miałam 63 ba czczo i nikt mnie nigdzie nie wysyłał. Może po prostu słabiej jadłaś i stąd taki niski cukier :)

To jaka jest prawidłowy rozmiar szyjki.? Bo np. najpierw miałam 3.8cm potem 3.2 a potem 2.8 . Mam ciągle twardnienia brzucha tak , że nie mogę się ruszyć a lekarz mówi że wszystko ok. A to ciąża bliźniacza.
Minimum jak na nasza wielkość ciąży to 25mm, poniżej tej długości powinni coś zrobić

Dzień dobry ;) Co tu taka cisza. Co u Was słychać?
Przed chwilą to samo pomyślałam [emoji14]
Dzień dobry dziewczyny! U mnie jakiś spadek formy, nic mi sienie chce i ciagle jestem głodna.... Najpierw miałam ochotę na racuchy z jabłkiem, zrobiłam i raptem zjadłam 2 a teraz robię leczo :/ A ogólnie to mam ochotę na lody,ale jakoś mi się nie chce z domu ruszyć :p
Dzisiaj się zmusiłam i trochę posprzątałam :/

A jak u Was??

Dzień dobry dziewczyny! U mnie jakiś spadek formy, nic mi sienie chce i ciagle jestem głodna.... Najpierw miałam ochotę na racuchy z jabłkiem, zrobiłam i raptem zjadłam 2 a teraz robię leczo :/ A ogólnie to mam ochotę na lody,ale jakoś mi się nie chce z domu ruszyć [emoji14]

A jak u Was??
To u mnie różnie z tą formą. Jednego dnia jest energia a drugiego nic mi się nie chce. Dziś mnie przytkało i źle się oddychalo. Na szczęście przeszło. Za to na lody mam codziennie ochotę i zrobiłam zapasy więc mam teraz różne smaki w zamrażalniku :)

To u mnie różnie z tą formą. Jednego dnia jest energia a drugiego nic mi się nie chce. Dziś mnie przytkało i źle się oddychalo. Na szczęście przeszło. Za to na lody mam codziennie ochotę i zrobiłam zapasy więc mam teraz różne smaki w zamrażalniku :)
Zazdroszczę! U mnie nadzieja w narzeczonym :) Jak będzie miał sile po 12 h pracy wjechać po lody do sklepu, to oszaleje z radości a on dostanie miano faceta miesiąca! ;P

Dzień dobry dziewczyny! U mnie jakiś spadek formy, nic mi sienie chce i ciagle jestem głodna.... Najpierw miałam ochotę na racuchy z jabłkiem, zrobiłam i raptem zjadłam 2 a teraz robię leczo :/ A ogólnie to mam ochotę na lody,ale jakoś mi się nie chce z domu ruszyć [emoji14]

A jak u Was??

Ja dziś przeszłam samą siebie: zrobiłam dwa obiady, poodkurzałam i pomyłam podłogi [emoji16] siły i chęci dzisiaj są to muszę wykorzystać ;)

reklama
Do góry