To tak jak ja .Mnie zrobili na samego downa bo z usg ciężko było odczytać przeziernosc karku, więc tylko krew została wysłana. Polowkowe 22.02 tylko jeszcze czekam na potwierdzenie godziny ze szpitala
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Zakrylam gębę nie dlatego, że szpetna,tylko ze względu na anonimowość [emoji23]Hejka znowu ja. Zła dzisiaj jestem jak nie wiem przez ten poranny ból brzucha i tą opryszczke Finał jest taki że pojechałam do labu i zrobiłam HSV igg , igm zobaczymy co wyjedzie. W czwartek wizyta u gin to spokojnie będą wyniki i obgadamy co i jak.
Co do zamkniętego to ja jestem za bo na publiczny fotek ani info konkretnych nie wstawię A jak zobaczyłam foto @.jagódka to czuję niedosyt
ada1989
Mama Konradka :)
Takie uparciuchy [emoji12] no moje dziecko w ogóle nie chciało obrócić główki bokiem, tylko się na nas patrzylo [emoji12] a naskakalam się i natrzeslam brzuchem z myślą że może wtedy zmieni pozycjeTo tak jak ja .
Cześć dziewczyny! Bede lipcową mama, termin mam na 18 lipca wg usg. To moja pierwsza ciąża. Podczytuje Was od pewnego czasu i dowiedziałam się wiele pożytecznych rzeczy dotyczących ciąży :-)
Ennis92
Fanka BB :)
Witamy witamy.Cześć dziewczyny! Bede lipcową mama, termin mam na 18 lipca wg usg. To moja pierwsza ciąża. Podczytuje Was od pewnego czasu i dowiedziałam się wiele pożytecznych rzeczy dotyczących ciąży :-)
Wirusowe zapalenie gardła. Odpoczywać, pić i damy radę.
*PaMinka
Wdrożona(y)
No ja się domyślam ale spodziewałam się zaniedbane matki kwoki trójki dzieci A tu fiu fiu.......Zakrylam gębę nie dlatego, że szpetna,tylko ze względu na anonimowość
Kurka ja nie mogę emotek używać tylko te bb wy z apki korzystacie ?
Ennis92
Mi się wyświetlają moje z telefonu a używam apkiNo ja się domyślam ale spodziewałam się zaniedbane matki kwoki trójki dzieci A tu fiu fiu.......
Kurka ja nie mogę emotek używać tylko te bb wy z apki korzystacie ?
reklama
Aleczka80
WitamyCześć dziewczyny! Bede lipcową mama, termin mam na 18 lipca wg usg. To moja pierwsza ciąża. Podczytuje Was od pewnego czasu i dowiedziałam się wiele pożytecznych rzeczy dotyczących ciąży :-)