karolaaa93
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ! Poczytuje was od tygodnia i postanowiłam do was dołączyć Dzisiaj u mnie 18+1 więc już blisko połowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja epidrualu nie chce jeśli będę rodzic SN. Za dużo punkcji miałam żeby się na to godzić. A jak powiedzieli ze do CC nie mogę to do SN tym bardziej.Po epidrualu tez bedzie bolalo dosc dlugo. Mysle ze jak bedzie duze dziecko, to Ci nie pozwola rodzic natralnie. Po cc bedziesz musiala (wskazane bedzie) odczekac 2 lata.
U mnie znieczulenie niechcialo dzialac, dopiero trzecie zadzialalo, kolejna opcja bylo juz calkowite. Ciekawie jak bedzie teraz. Az jestem ciekawa czy potwierdza moja teorie, ze tam dziewczynka sie kryje.[emoji16]
Ogladam ubrana i chlopiece mi sie zdecydownie mniej podobaja. Narazie z Julka mowimy o mlodym - Filip, L mowi Hugo. A czasami mowie Kajtek albo Gucio. [emoji16] Ten Gucio mi sie coraz bardziej podoba.
Ja mówię Ziutek A ogólnie wczoraj rozmawialiśmy o imionach i chyba będzie Hubert - o ile jest chłopcem.Po epidrualu tez bedzie bolalo dosc dlugo. Mysle ze jak bedzie duze dziecko, to Ci nie pozwola rodzic natralnie. Po cc bedziesz musiala (wskazane bedzie) odczekac 2 lata.
U mnie znieczulenie niechcialo dzialac, dopiero trzecie zadzialalo, kolejna opcja bylo juz calkowite. Ciekawie jak bedzie teraz. Az jestem ciekawa czy potwierdza moja teorie, ze tam dziewczynka sie kryje.[emoji16]
Ogladam ubrana i chlopiece mi sie zdecydownie mniej podobaja. Narazie z Julka mowimy o mlodym - Filip, L mowi Hugo. A czasami mowie Kajtek albo Gucio. [emoji16] Ten Gucio mi sie coraz bardziej podoba.
Aha rozumiem, ale gaz do sn u Was daja?Ja epidrualu nie chce jeśli będę rodzic SN. Za dużo punkcji miałam żeby się na to godzić. A jak powiedzieli ze do CC nie mogę to do SN tym bardziej.
Co do czekania 2 lata to nie problem bo nie chce dzieci rok po roku tylko minimum właśnie 2-3lata o ile w ogóle będę chciała następne.
Witaj! Czyli na 7.07? U mnie tak samoCześć dziewczyny ! Poczytuje was od tygodnia i postanowiłam do was dołączyć Dzisiaj u mnie 18+1 więc już blisko połowy
U mnie 8.07 - przynajmniej tak mi wyliczono i wpisano do karty ciąży. A dzieciaczek podobno młodszy niż wskazuje OMWitaj! Czyli na 7.07? U mnie tak samo
Chyba tak. Jeszcze będziemy o tym rozmawiać, pytałam na wizycie w 17tyg to powiedział że mam pytać co jakiś czas bo dużo zależy od dziecka i jak będzie ciąża przebiegać. Ale z tego co czytałam to dają gazAha rozumiem, ale gaz do sn u Was daja?