reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Po epidrualu tez bedzie bolalo dosc dlugo. Mysle ze jak bedzie duze dziecko, to Ci nie pozwola rodzic natralnie. Po cc bedziesz musiala (wskazane bedzie) odczekac 2 lata.
U mnie znieczulenie niechcialo dzialac, dopiero trzecie zadzialalo, kolejna opcja bylo juz calkowite. Ciekawie jak bedzie teraz. Az jestem ciekawa czy potwierdza moja teorie, ze tam dziewczynka sie kryje.[emoji16]

Ogladam ubrana i chlopiece mi sie zdecydownie mniej podobaja. Narazie z Julka mowimy o mlodym - Filip, L mowi Hugo. A czasami mowie Kajtek albo Gucio. [emoji16] Ten Gucio mi sie coraz bardziej podoba.
Ja epidrualu nie chce jeśli będę rodzic SN. Za dużo punkcji miałam żeby się na to godzić. A jak powiedzieli ze do CC nie mogę to do SN tym bardziej.

Co do czekania 2 lata to nie problem bo nie chce dzieci rok po roku tylko minimum właśnie 2-3lata o ile w ogóle będę chciała następne.

Po epidrualu tez bedzie bolalo dosc dlugo. Mysle ze jak bedzie duze dziecko, to Ci nie pozwola rodzic natralnie. Po cc bedziesz musiala (wskazane bedzie) odczekac 2 lata.
U mnie znieczulenie niechcialo dzialac, dopiero trzecie zadzialalo, kolejna opcja bylo juz calkowite. Ciekawie jak bedzie teraz. Az jestem ciekawa czy potwierdza moja teorie, ze tam dziewczynka sie kryje.[emoji16]

Ogladam ubrana i chlopiece mi sie zdecydownie mniej podobaja. Narazie z Julka mowimy o mlodym - Filip, L mowi Hugo. A czasami mowie Kajtek albo Gucio. [emoji16] Ten Gucio mi sie coraz bardziej podoba.
Ja mówię Ziutek ;) A ogólnie wczoraj rozmawialiśmy o imionach i chyba będzie Hubert - o ile jest chłopcem.

Ja epidrualu nie chce jeśli będę rodzic SN. Za dużo punkcji miałam żeby się na to godzić. A jak powiedzieli ze do CC nie mogę to do SN tym bardziej.

Co do czekania 2 lata to nie problem bo nie chce dzieci rok po roku tylko minimum właśnie 2-3lata o ile w ogóle będę chciała następne.
Aha rozumiem, ale gaz do sn u Was daja?

Powiem Wam, że przegięłam z tym odśnieżaniem, bo rwa się odezwała. I tak marzę, żeby się położyć ale musze z dzieckiem lekcje odrobic...

Aha rozumiem, ale gaz do sn u Was daja?
Chyba tak. Jeszcze będziemy o tym rozmawiać, pytałam na wizycie w 17tyg to powiedział że mam pytać co jakiś czas bo dużo zależy od dziecka i jak będzie ciąża przebiegać. Ale z tego co czytałam to dają gaz

reklama
Hejka znowu ja. Zła dzisiaj jestem jak nie wiem przez ten poranny ból brzucha i tą opryszczke :zawstydzona/y: Finał jest taki że pojechałam do labu i zrobiłam HSV igg , igm zobaczymy co wyjedzie. W czwartek wizyta u gin to spokojnie będą wyniki i obgadamy co i jak.

Co do zamkniętego to ja jestem za bo na publiczny fotek ani info konkretnych nie wstawię A jak zobaczyłam foto @.jagódka to czuję niedosyt 8-):p;)

Do góry