Myslniczek
Fanka BB :)
A ja siedzę z kapustą kiszoną i jem ;p
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też to przerabialamNo coś Ty, przed świętami u nas nie dość, że kolejka do paczkomatu, to obok kurier z InPostu wydawał paczki z auta, bo nie weszły do paczkomatu. I tak stał chyba od 14 do 21.40. Dostałam wtedy smsa że trzeba do niego podejść.
Jakoś się z czasem oswoi Cudny chłopakMy juz po. Na usg wszystko wyglada dobrze, nie widac zadnej przyczyny plamien. Serce mocne no i bedzie chlopak. Julka poplakala sie i zaczela spazmowac, ze chciala siostre.
Zobacz załącznik 938171
Super że wszystko ok. Fajnie ze chłopak a mała się przyzwyczai a sprawdzali szyjke? Mi sprawdzili. Widzę że byłaś w tej samej "firmie" co jaMy juz po. Na usg wszystko wyglada dobrze, nie widac zadnej przyczyny plamien. Serce mocne no i bedzie chlopak. Julka poplakala sie i zaczela spazmowac, ze chciala siostre.
Zobacz załącznik 938171
Super ze z dzidzia wszystko dobrze! Julka się przyzwyczaić na pewno, niech wybiera z Tobą wyprawkę dla brata [emoji4]My juz po. Na usg wszystko wyglada dobrze, nie widac zadnej przyczyny plamien. Serce mocne no i bedzie chlopak. Julka poplakala sie i zaczela spazmowac, ze chciala siostre.
Zobacz załącznik 938171
Ufff.. bardzo się cieszę,że wszystko ok. Dlatego my Klaudii jeszcze nic nie mówiliśmy [emoji85] boję się jej reakcji..My juz po. Na usg wszystko wyglada dobrze, nie widac zadnej przyczyny plamien. Serce mocne no i bedzie chlopak. Julka poplakala sie i zaczela spazmowac, ze chciala siostre.
Zobacz załącznik 938171