reklama
Ennis92
Fanka BB :)
Też mam takie odrosty u się wkoncu zapisałam na jutro [emoji85]Mam to samo podejście co do poranka [emoji23]. Mąż zawiózł dzieci do przedszkoli, a ja się wyleguję w łóżku. Zaraz muszę wstać - puścić pralkę, o stercie prasowania nie wspomnę. Ale na razie rozkoszuję się chwilą [emoji173]️. Szczególnie, że rano już zaliczyłam apap. Zatoki mnie bolą. Niestety mam problematyczne. Muszę pogadać z lekarzem, co mogłabym wziąć. Pamiętam, że moja bratowa, jak była w ciąży, to na problemy z zatokami brała Sinupret. Ale wolę najpierw spytać lekarza, samowolki robić nie będę ;-). W końcu też zapisałam się do fryzjera, mam kilometrowe odrosty, ale wstyd. Patrzeć w lustrze na siebie nie mogę [emoji23]. Swój naturalny kolor mam taki kasztanowo - ciemnorudo- mysi plus siwe gdzieniegdzie, a farbuję się na jasny blond. Także z tymi odrostami wyglądam jak pół dupy zza krzaka [emoji23][emoji23][emoji23].
Miłego dnia Dziewczyny! I udanych wizyt!
Będzie dobrze. Odpoczywaj ile możesz [emoji3590]Wizyte mam dopiero o 17:30, czyli caly dzien przed nami.
Plamienie wrocilo.
Daj foto, zobaczmy [emoji16]
To ma być to [emoji85]
Załączniki
U
użytkownik 902
Gość
Renisus trzymam cały czas kciuki zaciśnięte za dobre wieści.
Widzę szał na fryzjera, ja idę w poniedziałek, bo nie podciagalam sombre od...maja [emoji85] na szczęście przy sombre mogę sobie na to pozwolić,ale że wyglądam w tej ciąży słabo to poprawię sobie humor i samopoczucie.. 16.02 ta impreza to trzeba wyglądać jak człowiek. Oddałam dziadkom zasmarkancow, lecę na poczte wysłać uszytki i do jakiegoś sklepu bo w lodówce swiatlo, papryka i rzodkiewka
Widzę szał na fryzjera, ja idę w poniedziałek, bo nie podciagalam sombre od...maja [emoji85] na szczęście przy sombre mogę sobie na to pozwolić,ale że wyglądam w tej ciąży słabo to poprawię sobie humor i samopoczucie.. 16.02 ta impreza to trzeba wyglądać jak człowiek. Oddałam dziadkom zasmarkancow, lecę na poczte wysłać uszytki i do jakiegoś sklepu bo w lodówce swiatlo, papryka i rzodkiewka
ada1989
Mama Konradka :)
Jak dla mnie babka [emoji6]To ma być to [emoji85]
My w tym roku bez wakacji,tzn dzieci na pewno M zawiezie w lipcu i potem odbierze pod koniec wakacji. My chcemy jechać do Polski na urlop na początku kwietnia wtedy dzieci mają wolne od szkoły i M ma dwa tyg urlopu. Byłoby fajnie jeszcze pojechać w dwupaku [emoji16] na koniec marca mam 30 więc może byłaby okazja poswietowac w gronie rodziny [emoji4]
Witam, podczytuję Was już dość długo ale dopiero teraz postanowiłam się odezwać. Jestem w pierwszej wyczekanej 7 lat ciąży. Czytając Was dużo można się dowiedzieć ( ja jestem w tych tematach ciemna) dlatego tu zostanę Termin mam na 14 lipca, ostatnio swojego malucha podglądałam tydzień temu [emoji179] i na 90 procent jest to chłopczyk Od samego początku ciąży nie pracuje - praca w biurze magazynu gdzie i chemia i troszkę dzwigania i dr stwierdziła że lepiej żebym już została w domu
Misty29
Witamy. Rozgość sięWitam, podczytuję Was już dość długo ale dopiero teraz postanowiłam się odezwać. Jestem w pierwszej wyczekanej 7 lat ciąży. Czytając Was dużo można się dowiedzieć ( ja jestem w tych tematach ciemna) dlatego tu zostanę Termin mam na 14 lipca, ostatnio swojego malucha podglądałam tydzień temu [emoji179] i na 90 procent jest to chłopczyk Od samego początku ciąży nie pracuje - praca w biurze magazynu gdzie i chemia i troszkę dzwigania i dr stwierdziła że lepiej żebym już została w domu
Myslniczek
Witamy, gratulacje chłopczykaWitam, podczytuję Was już dość długo ale dopiero teraz postanowiłam się odezwać. Jestem w pierwszej wyczekanej 7 lat ciąży. Czytając Was dużo można się dowiedzieć ( ja jestem w tych tematach ciemna) dlatego tu zostanę Termin mam na 14 lipca, ostatnio swojego malucha podglądałam tydzień temu [emoji179] i na 90 procent jest to chłopczyk Od samego początku ciąży nie pracuje - praca w biurze magazynu gdzie i chemia i troszkę dzwigania i dr stwierdziła że lepiej żebym już została w domu
ada1989
Mama Konradka :)
Witamy [emoji4]Witam, podczytuję Was już dość długo ale dopiero teraz postanowiłam się odezwać. Jestem w pierwszej wyczekanej 7 lat ciąży. Czytając Was dużo można się dowiedzieć ( ja jestem w tych tematach ciemna) dlatego tu zostanę Termin mam na 14 lipca, ostatnio swojego malucha podglądałam tydzień temu [emoji179] i na 90 procent jest to chłopczyk Od samego początku ciąży nie pracuje - praca w biurze magazynu gdzie i chemia i troszkę dzwigania i dr stwierdziła że lepiej żebym już została w domu
reklama