reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Mam to samo. I obawa że po porodzie nie będę wiedziała jak się zająć własnym dzieckiem. Nie dość że pierwsza ciąża to jeszcze tak naprawdę nigdy nie miałam doczynienia z niemowlakami
Powiem Wam że wcześniej w ogóle jakoś nie myślałam o szkole rodzenia, ale jak tak Was czytam, wasze opinie i argumenty to twierdzę że również muszę się za jakaś rozejrzeć! Matko chyba ta pierwsza ciaza jest najgorsza no czuje się jak dziecko we mgle ;)

reklama
Mam to samo. I obawa że po porodzie nie będę wiedziała jak się zająć własnym dzieckiem. Nie dość że pierwsza ciąża to jeszcze tak naprawdę nigdy nie miałam doczynienia z niemowlakami

O dokładnie obawa że nie będę w stanie ogarnąć własnego dziecka to druga sprawa, jeszcze jak pomyślę że to będzie chłopiec to już w ogóle mam wrażenie że temat mnie przeraża :)

Jak już urodzisz to wszystko przyjdzie instynktownie :) Ja spodziewam się trzeciego dziecka i ostatnio sama się zastanawiam jak dam radę, jak już dawno nie miałam takiego maleństwa :)

Jak już urodzisz to wszystko przyjdzie instynktownie :) Ja spodziewam się trzeciego dziecka i ostatnio sama się zastanawiam jak dam radę, jak już dawno nie miałam takiego maleństwa :)
Też już zapomniałam jak to jest mieć malucha w domu. No ale już w lipcu sobie przypomnimy. Znowu będzie trzeba w nocy przełączyć się na tryb czuwania.

reklama
Do góry