reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
@.jagódka nagłe i nie... tuż przed zajście w ciążę objął ważne stanowisko w kolejnej spółce tylko, że do jednej i do drugiej dojezdza ok 200 km w jedną stronę. nie da rady dojezdzac dziennie po 7-8h tym bardziej, że jest szybko ciemno... no cóż, liczę na to, że sam w końcu będzie miał dosyć i coś z tym zrobi...póki co, do wakacji raczej jestem skazana na samotność... dobrze, że Wy jesteście...

@itucha no właśnie zastanawiam się jak ja długo tak wytrzymam... :/

@Martkaaa5 miałam taką samą sytuację, więc wiem co czujesz. Z ty, że ja nie byłam taka spokjna jak Ty :D :D :D

kupiłam sobie druty i włóczkę i zaczęłam robić pierwszy w życiu szalik :D
Też się martwię ale co mi pomoże jak będę panikować gin mówi że na jego oko jest wszystko ok i tego się trzymam ;)

Hej dziewczyny u nas kolejna ciężka noc. Chyba te zęby dają tak popalić, zauważyłam że wyszła jej górna 4?5?. Do tego wczoraj miała szczepienie a dziś dostała katar. Mam tylko nadzieję że to nic złego. Ostatnio u nas jak nie urok to przemarsz wojsk. I tak w kółko.

Hej dziewczyny u nas kolejna ciężka noc. Chyba te zęby dają tak popalić, zauważyłam że wyszła jej górna 4?5?. Do tego wczoraj miała szczepienie a dziś dostała katar. Mam tylko nadzieję że to nic złego. Ostatnio u nas jak nie urok to przemarsz wojsk. I tak w kółko.
Zdrówka i sił ;)

nie :) ale mam do zrobienia jeszcze podstawowy pakiet moro, toxo itd a to już na czczo. i to mnie martwi, bo boję się, że padnę normalnie jak nie zjem....

@HaTo ooo widzisz, to dobre wieści :) bo faktycznie to mogłoby się tak skończyć :))

Ja jadę z mężem, specjalnie dobieram dzień tak, żeby miał wolny ranek. Bo sama się boję jechać na czczo samochodem.

A ja znowu mam mdłości. Mam wrażenie, że ten maluch chce mnie wykończyć. Jest dobrze póki nie zjem czegoś. Potem tragedia. Mialam jeden lepszy dzień w niedziele i to na tyle. Znowu jestem wrakiem. Na dodatek mąż smażył mięso (ja nie zbliżam się do patelni) i zastanawiam się gdzie uciec...

Tutaj jest tylko na czczo i po 2h.
A Glukozy samej nigdy mi na czczo nie robili. No cóż inne państwo inne wytyczne
Z corcia mialam to badanie o 10 rano. Rozumicie kazac kobiecie w 25 tyg ciazy nic nie jesc od 22:00 dnia poprzedniego i wziac ja dopiero o 10 rano. Jeszcze mnie nastraszyli ze jak zwymiotuje to bede powtarzac. Ryczalam w szpitalu doslownie, a byly kobiety ktore przychodzily jeszcze po mnie.

Czuje się oszukana , na tych wszystkich reklamach piękne szczęśliwe ciężarne a ja... pryszczata, zmęczona i jeszcze 0 apetytu bo wszystko wyglonda bleee

Dobrze ze dziś jedziemy na pierwsze USG mysle ze jak zobaczę dzidzie to dostanę powera :)

reklama
Do góry