Charlie93
Zaciekawiona BB
Jesli nie obserwujesz cyklu i nie wiesz kiedy mogłaś mieć owulację, to możliwe, roznie bywa. Robili Ci betę?
Teraz podali mi wynik bety i jest ponad 4700
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jesli nie obserwujesz cyklu i nie wiesz kiedy mogłaś mieć owulację, to możliwe, roznie bywa. Robili Ci betę?
To jest duża beta Obstawiam, że jednak ciąża jest młodszaTeraz podali mi wynik bety i jest ponad 4700
To jest duża beta Obstawiam, że jednak ciąża jest młodsza
Ale pęcherzyk widać?Teraz podali mi wynik bety i jest ponad 4700
Ale pęcherzyk widać?
To ja bym jeszcze nie panikowała pewnie ciąża młodsza po prostuJest pęcherzyk ciążowy i żółtkowy
Na pewno jest nadzieja! Niech teraz rosnie w sile mlodzieniaszek! Trzymam kciuki [emoji123]To ja bym jeszcze nie panikowała pewnie ciąża młodsza po prostu
Hej dziewczynki jak tam ? Co tam u was ? Dzisiaj mam fazę na wymyślanie imion dla dziecka, jakie sa wasze typy?
Jest jeszcze nadzieja [emoji110] rózne historie czytałam. Na pewno okaże sie, że ciąża młodsza, za niedługo zapika serduszko i zaśmiejesz się w twarz tym lekarzom. [emoji8]Stresuje sie bo oni mi tu nic nie mówią, nawet nie wiem ktory to tydzien z usg a z ich tonu wynika jakby juz dawno było po ptakach