reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Ja to właśnie się trochę martwię, że aż za dobrze się czuje . W pierwszej ciąży czułam się dobrze , ale teraz to już w ogóle. Nie mam mdłości, w ogóle senna nie jestem , aż dziwne to mi się wydaje
Możliwe że jeszcze wszystko przed Tobą albo będziesz równie dobrze się czuć jak w pierwszej ciąży :)

reklama
Cześć mamusie ;) witam się z pracy. Jak już jesteśmy przy mdłościacg to też coś zaczynam czuć. Mam bardzo wyostrzony wech. Niestety jeden z moich kolegów z pracy (co prawda z innej pracowni) ma ewidentny problem z higieną. Jak jest w pobliżu to boję się że zwymiotuję... Bleee..

Cześć mamusie ;) witam się z pracy. Jak już jesteśmy przy mdłościacg to też coś zaczynam czuć. Mam bardzo wyostrzony wech. Niestety jeden z moich kolegów z pracy (co prawda z innej pracowni) ma ewidentny problem z higieną. Jak jest w pobliżu to boję się że zwymiotuję... Bleee..
Współczuję - ja w pracy cały czas mam styczność z klientami i powiem szczerze, że nie raz ciąży nie trzeba a można zwymiotować :(

Współczuję - ja w pracy cały czas mam styczność z klientami i powiem szczerze, że nie raz ciąży nie trzeba a można zwymiotować :(
Ja na szczęście mogę zwiać gdy widzę że zbliża się do socjalnego w czasie gdy ja robię herbatkę a jak potrzebuję coś załatwić u niego w pracowni to wysyłam kolegę :) Ty masz gorzej...

Ja to właśnie się trochę martwię, że aż za dobrze się czuje . W pierwszej ciąży czułam się dobrze , ale teraz to już w ogóle. Nie mam mdłości, w ogóle senna nie jestem , aż dziwne to mi się wydaje

Nie martw się to nie zawsze nic złego gorzej jest jak się miało przez chwile objawy i nagle mijają jak ręką odjal
U mnie w pierwszej ciąży lekko bolały mnie piersi może 2 tyg i nagle minęło i zaraz było poronienie, w drugiej nic mi nie było od samego początku ciąża widmo i było ok no i w tej też mi nic nie jest i nie jest najlepiej.

Generalnie jest tak że lepiej mieć objawy bo to świadczy o wysokim poziomie hormonów choć brak objawów też nic nie przesądza bo można nie być wrażliwym na hormony tyle że mniej jest takich kobiet

Hej dziewczyny. Jest dopiero 11 a ja już padam na twarz. Co prawda wstałam o 6 żeby posprzątać ale w życiu nie byłam tak zmęczona o tej porze. A gdzie do wieczora. Jeszcze dziś męża nie bd co najmniej do 22. Więc muszę z tą moją gwiazda się bujac sama. Teraz zasnęła na mnie i aż się boję ja ruszyć... Jeszcze jej jakieś uczulenie na buzi wyszło. No nic tylko zwariować.

reklama
Ja też mam dziś kiepski dzień. Chyba hormony szaleją bo nie mogę sama ze sobą dziś. Tylko o spaniu marzę. Zimno mi. Nie mogę się rozgrzać. Mąż dopiero wróci o 16 to wtedy przejmie opiekę nad córka. Miałam iść do sklepu ale nie dam rady bo słaba jestem. Ciągnie mnie brzuch. Oj to sobie ponarzekalam. Wybaczcie za ten pesymizm.

Do góry