reklama
zuzkaaa
Fanka BB :)
w chwili obecnej nie kazala lezec plackiem i brac leki... traktowac sie jak kobieta w ciazy czyli zero uzywek i takie tam... czas sam pokaze... jezeli sie nie uda to pewnie tego 6.12 wysle mnie na badania zeby stwierdzic przyczyne poronien... ale mam nadzieje cichutka ze sie uda jednak [emoji24]Ale czy zlecila Ci jakies badania?
Właśnie wróciłam od lekarza pęcherzyk ciążowy 9.5 mm nic więcej nie widać dzisiaj 5+2. Kolejna wizyta 6.12 powinno być serduszko i wóz albo przewóz
Ja tez właśnie wróciłam od lekarza i tez 5+2, był pęcherzyk i ciałko żółte, dr mówił ze to i tak bardzo dużo widać jak na ten etap. Tez mam kolejna wizytę 6.12
Janka86
Laska, z optymizmem czekaj! W Twoim przypadku ciezko cokolwiek wyliczyc. A cialko zolte w jajniku jest?takie foto dostalam na moje to jest tam pusto jak w dziurze....Zobacz załącznik 918780
Charlie93
Zaciekawiona BB
Jestem na tym samym etapie co Ty, z bety wychodzi właśnie 5/6 tydzień i też jest tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym, to rzeczywiście normalne, zarodek powinien pojawić się na dniach a za 1-1,5 tygodnia powinno być już serduszko a tak z ciekawości na kiedy wyliczono Ci termin? Bo ja zaszłam w ciążę ale nie zdążyłam dostać jeszcze okresu więc nie mam żadnego odniesienia co do terminu
Pani doktor nic mi nie powiedziała o terminie porodu,nawet nie zmierzyła mi pęcherzyka bo powiedziała ze za malutki, karty ciazy tez jeszcze nie mam, dlatego sie tak martwię
Janka86
Ja mam synka z drugiego cyklu po poronieniu. Przy naturalnym oczyszczeniu nie ma az takich obostrzen i ryzyk jak przy lyzeczkowaniu.Zuzkaaa jedna z naszych pazdziernikowek zaszla w ciaze zaraz po poronieniu i juz ma pieknego synka. Nie minelo nawet 6 zalecanych tygodni przerwy i wszystko dobrze sie skonczylo.
PaniMietki
Widać tam kółeczkotakie foto dostalam na moje to jest tam pusto jak w dziurze....Zobacz załącznik 918780
reklama
Never_Give_Up
Pani doktor nic mi nie powiedziała o terminie porodu,nawet nie zmierzyła mi pęcherzyka bo powiedziała ze za malutki, karty ciazy tez jeszcze nie mam, dlatego sie tak martwię
U mnie też lekarz nie założył mi jeszcze karty ciąży mimo że serduszko już biło, także nie stresuj się tym