reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Byłam dzisiaj powtórzyć betę. Stres oczywiście wielki. Ale jak zaczęłam czytać wiadomości w wątku, to mi przeszło. Przykro mi strasznie za siostrę, PaMinka:( Bardzo wierzę, że za kilka lat cały ten smutek będzie już tylko kiepskim wspomnieniem a w pokoju obok będzie bawić się dwójka (trójka, czwórka? :D) urwisów:)

@AsiaGJ Witaj! Ja według apki termin na 21.7, też pierwsza ciąża i 34 będzie w lutym:)

@Janka86 Gratuluję i bardzo się cieszę:)

Ostatnia edycja:
plamienie sie pojawilo znowu :( wzielam duphaston... i ide spac... poczekam do jutra bo przrciez i tak na tym etapie lekarz nic mi nie powie.. takze do jutra dziewczynki ja sie wylaczam dzisiaj... GRATULACJE dla nowych mam oraz dla mam ktore dzisiaj byly na wizycie :) buziole [emoji173]

Ja się w końcu zdecydowałam na lekarza i ide 3.12. Mam nadzieję że bd mieć dobre wiadomości bo mąż ma ur 6.12 i wtedy bym mu powiedziała. Sama trochę jeszcze jestem w szoku i nie dowierzam w to co się stało. Niestety póki co o oszczędzaniu przy mojej małej nie ma szans. Aż się boję co bd dalej.

plamienie sie pojawilo znowu :( wzielam duphaston... i ide spac... poczekam do jutra bo przrciez i tak na tym etapie lekarz nic mi nie powie.. takze do jutra dziewczynki ja sie wylaczam dzisiaj... GRATULACJE dla nowych mam oraz dla mam ktore dzisiaj byly na wizycie :) buziole [emoji173]
Kochana odpoczywaj i daj znać po wizycie czekamy na wieści ;*

reklama
Tak czytam dziewczyny i jeden z plusów bycia w ciąży po 35 roku życia to to że wszystkie badania bardziej szczegółowe dodatkowe są darmowe ;)
Ja to kurde z tą wiedzą jestem sto lat za murzynami i już nic nie pamiętam :errr::D

Do góry