Gratuluję [emoji6]3mm z bijacym serduchem!!!!!!!!!!!aaaaaaa ale sie poryczalam!
reklama
HaTo
Fanka BB :)
Byłam dzisiaj powtórzyć betę. Stres oczywiście wielki. Ale jak zaczęłam czytać wiadomości w wątku, to mi przeszło. Przykro mi strasznie za siostrę, PaMinka Bardzo wierzę, że za kilka lat cały ten smutek będzie już tylko kiepskim wspomnieniem a w pokoju obok będzie bawić się dwójka (trójka, czwórka? ) urwisów
@AsiaGJ Witaj! Ja według apki termin na 21.7, też pierwsza ciąża i 34 będzie w lutym
@Janka86 Gratuluję i bardzo się cieszę
@AsiaGJ Witaj! Ja według apki termin na 21.7, też pierwsza ciąża i 34 będzie w lutym
@Janka86 Gratuluję i bardzo się cieszę
Ostatnia edycja:
Witamy i zapraszamyCześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć. O ciąży wiem od kilku dni, termin na 25.07 albo na 1.08, różnie apki pokazują. Mam 34 lata i to moja pierwsza ciąża[emoji173]
zuzkaaa
plamienie sie pojawilo znowu wzielam duphaston... i ide spac... poczekam do jutra bo przrciez i tak na tym etapie lekarz nic mi nie powie.. takze do jutra dziewczynki ja sie wylaczam dzisiaj... GRATULACJE dla nowych mam oraz dla mam ktore dzisiaj byly na wizycie buziole [emoji173]
Ja się w końcu zdecydowałam na lekarza i ide 3.12. Mam nadzieję że bd mieć dobre wiadomości bo mąż ma ur 6.12 i wtedy bym mu powiedziała. Sama trochę jeszcze jestem w szoku i nie dowierzam w to co się stało. Niestety póki co o oszczędzaniu przy mojej małej nie ma szans. Aż się boję co bd dalej.
PaniMietki
Kochana odpoczywaj i daj znać po wizycie czekamy na wieści ;*plamienie sie pojawilo znowu wzielam duphaston... i ide spac... poczekam do jutra bo przrciez i tak na tym etapie lekarz nic mi nie powie.. takze do jutra dziewczynki ja sie wylaczam dzisiaj... GRATULACJE dla nowych mam oraz dla mam ktore dzisiaj byly na wizycie buziole [emoji173]
Gratulacje, ale szybciutko widać serduszko super!!6t3d [emoji123]
netka.
Moja wizyta w pon dotyczyć będzie zabiegu więc na tym etapie nie będzie nic widać jeszcze czyli jak u mnie 3t+5d to najlepiej tak za 3 tygodnie?
Dokładnie, wytrzymaj te 3 tygodnie.
Ja byłam dwa tygodnie temu i było właśnie 4 tc i nawet pęcherzyka nie było.
reklama