reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
OnaZmijeczka, bardzo mi przykro:( Tule mocno.

Ja po wizycie u GP, mam zwolnienie na tydzien. Powiedzial ze skan niczego nie zalatwi, i mam czekac i tyle. Dodal ze w tym momencie najczescie zdazaja sie poronienia i "jak ma wyleciec, to wyleci". Mam nie tracic kasy na prywatne usg, bo i tak przyczyny nie podadza. Moze to byc lozysko i dopoki sie nie podniesie to tak bedzie, moze to byc cos innego. Ogolnie czekac i jeszcze raz czekac.

Ale zaczelysmy ten tydzien [emoji852]

Witam

Może są tu jeszcze jakies lipcówki.
Ja o ciąży dowiedziałam się wczoraj i jestem lekko załamana. Nie wiem co mam o tym myśleć. Może to forum pozwoli mi jakoś przejąć na inne tory. Na razie nie umiem pozbierać myśli
Coś o mnie - jestem Magda, mam córkę 13 miesięczna i marzyłam żeby była jedynaczka. Teraz i jej mi trochę szkoda. Wiadomo są plusy ale więcej jest minusów. Do tego dochodzi moja obsesja na punkcie siłowni na której byłam przed narodzinami córki.... Potem miałam operacje i tak oto się sypie mi zycie

Termin wychodzi mi na 1 lipca dlatego domyslam się że jeszcze chwilę poczekam na was
e

Ostatnia edycja:
No i wiedziałam że jest źle, czułam to
Zarodek się zatrzymał nie odpowiada totalnie na wiek ciąży i nie bije serce nawet jest tak jakby się cofną bo lekko echo zarodka było widać
Czekam teraz na bhcg
Wspolczuje.. musimy byc silne! Teraz tylko czasu potrzebujemy. Ja jutro mam wizyte, jeszcze sie ludze.... szukam caly dzien w internecie roznych przypadkow. Mysle ze ko kretne wyniki badan dadza mi realnie stanac na ziemi.
Trzymaj sie kochana!

Hej powiem tak jestem jedynaczką mam 23 lata i bardzo żałuję że nie mam rodzeństwa . Mój mąż ma aż 4 i naprawdę mu zazdroszczę . Musisz pomyśleć w ten sposób że zawsze będą mieć siebie i będą na sobie polegać nie poddawaj się będzie dobrze to jest cud . Pisze tak bo moja mama walczyła 7 lat żeby zajść w ciążę no i się udało. Ja teraz z mężem planujemy dzidzie choć gdzieś w podświadomości boję się że genetycznie mogę też mieć trudności ale trzeba być dobrej myśli bo to najważniejsze
Motylek, taka rada na przyszlosc. Poczytaj troszke wiecej niz jeden post...

reklama
no dokladnie.... do dupy sie zaczelo... jestem klebkiem nerwow... czytam te wasze posty i mam gluta w gaciach przed czwartkiem... [emoji2962]

Do góry