Wszystkozajete pierwsza wizyte juz w te srode ze wzgeldu na ilosc poronien. Serduszko pewnie bedzie dopiero za 2 tygodnie. Datego tez nie nastawiam sie na cuda. Bete pierwsza w dniu miesiaczki mialam zaledwie 66 a po 48h 180. Wiec martwie sie. Pozostaje teraz tylko czekac.
reklama
zuzkaaa
Fanka BB :)
czym sie martwisz? przeciez przyrost wporządkuWszystkozajete pierwsza wizyte juz w te srode ze wzgeldu na ilosc poronien. Serduszko pewnie bedzie dopiero za 2 tygodnie. Datego tez nie nastawiam sie na cuda. Bete pierwsza w dniu miesiaczki mialam zaledwie 66 a po 48h 180. Wiec martwie sie. Pozostaje teraz tylko czekac.
Aguu
Dlaczego zaledwie? Zarówno wynik jak i przyrost ok.Wszystkozajete pierwsza wizyte juz w te srode ze wzgeldu na ilosc poronien. Serduszko pewnie bedzie dopiero za 2 tygodnie. Datego tez nie nastawiam sie na cuda. Bete pierwsza w dniu miesiaczki mialam zaledwie 66 a po 48h 180. Wiec martwie sie. Pozostaje teraz tylko czekac.
Trzymam kciuki
wszystkozajete
Moderatorka
Wszystkozajete pierwsza wizyte juz w te srode ze wzgeldu na ilosc poronien. Serduszko pewnie bedzie dopiero za 2 tygodnie. Datego tez nie nastawiam sie na cuda. Bete pierwsza w dniu miesiaczki mialam zaledwie 66 a po 48h 180. Wiec martwie sie. Pozostaje teraz tylko czekac.
To jest super przyrost przecież, nie martw się na zapas trzymam kciuki!
Witajcie dziewczyny!
Jestem tu nowa...
Według OM 7tc, za mną już dwie wizyty usg; pierwsza 9.11 na ktorej widać sam pęcherzyk co odpowiada ciąży wczesnej, kolejne 16.11 (terminy sugerowane przez gina) z opisem; pojedynczy pęcherzyk ciążowy z echem pęcherzyka żółtkowego YS 5,6 GS 15,0 mm. Lekarz zaniepokojony brakiem zarodka, ja wieczna optymistka przyznam zaczęłam się martwić kolejna wizyta 23.11- do tego czasu chyba oszaleje czy z Waszego doświadczenia jest się czym martwić? Do którego tygodnia możliwie najpóźniej może pokazać się bijące serduszko?
Jestem tu nowa...
Według OM 7tc, za mną już dwie wizyty usg; pierwsza 9.11 na ktorej widać sam pęcherzyk co odpowiada ciąży wczesnej, kolejne 16.11 (terminy sugerowane przez gina) z opisem; pojedynczy pęcherzyk ciążowy z echem pęcherzyka żółtkowego YS 5,6 GS 15,0 mm. Lekarz zaniepokojony brakiem zarodka, ja wieczna optymistka przyznam zaczęłam się martwić kolejna wizyta 23.11- do tego czasu chyba oszaleje czy z Waszego doświadczenia jest się czym martwić? Do którego tygodnia możliwie najpóźniej może pokazać się bijące serduszko?
Aguu
Witajcie dziewczyny!
Jestem tu nowa...
Bywa, że i w 8tc. Wszystko zależy od sprzętu, ale przede wszystkim wieku ciąży - kiedy dokładnie doszło do zapłodnienia i zagnieżdżenia Więc czasem później.
Witaj i będzie dobrze!
Ennis92
Witam i gratulacje. Nie martw się może owu była później i ciąża się młodsza. Będzie okWitajcie dziewczyny!
Jestem tu nowa...
Witam i gratulacje. Nie martw się może owu była później i ciąża się młodsza. Będzie ok
Gin mnie nastraszył sugerując, że na ten tydz serduszko powinno już być, dodając, że jeśli to sie nie zmieni do 23.11 wręczy skierowanie do szpitala.. stąd te moje pytania
reklama
Aguu
Ci lekarze nie mają za grosz taktu... I dla nich każda ciąża ma być jak w zegarku, bo przecież cykl trwa 28 dni eh eh Nie denerwuj się, a każdą wątpliwość warto skonsultować z innym lekarzem.Gin mnie nastraszył sugerując, że na ten tydz serduszko powinno już być, dodając, że jeśli to sie nie zmieni do 23.11 wręczy skierowanie do szpitala.. stąd te moje pytania