reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Mozna sery ale tylko z pasteryzowanego mleka, tez na kefiry trzeba uwazac.
Sushi tak ale nie z surowej ryby.
Po za tym nalezy uwazac w ogole na swierzosc przede wszystkim

Mona jeść sushi tylko nie z surowej ryby. Sushi robią z różnych rzeczy.

Zamówiłam sobie dopplera [emoji85] czuje się trochę jak idiotka ale nie mogłam się powstrzymać. Mam nadzieję że będzie już coś słychać no na usg przez brzuch było. Tak wiem że usg jest lepsze.

A co ma być? ;) Pleśniowe w sklepach to raczej z pasteryzowanego mleka. Rybka też ok :D Chyba, że chcesz tego kilo zjeść :p
Dokladnie. Plesniaki z pasteryzowanego mleka sa ok. A rybki jak najbardziej... Oprocz tych surowych.

Generalnie unikamy surowych produktow np. Ryb, tatara czy tych szynek dojrzewajacych.

Dobry artykul: Link do: Co powinna zmienić w życiu kobieta w ciąży? - Opowiadam historie z życia i przemycam wiedzę medyczną dla Kobiet
Ufam temu zrodlu.

No więc lipcówką nie będę. Właśnie zaczęłam plamić. powodzenia wszystkim lipcóweczkom.
Niech wasze ciąże będą nudne a porody szybkie :*
Ojej, ale przecież to jeszcze nic pewnego. Może śmigaj do dr?

Doczytałam, że jeszcze II nie miałaś. W takim razie kciuki za przyszły cykl :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry