16 lipiec. Ale pewnie będzie wcześniej bo czekam na blizniakiNa kiedy termin Memof? U nas 1 lipca ale obstawiam ze maleństwo pojawi się wczesniej
Aaaa i u nas też awaria pieca :/ az mi sie smiac chce jak przeczytalam ze a to piec a to kanalizacja
reklama
Ons
Fanka BB :)
WitamyHej kobietki. Jestem nowa na forum ale myślę że będzie ciekawie wymianiac sie informacjami na goraco pozdrawiam wszystkie ciężarówki.Zobacz załącznik 937271
U
użytkownik 902
Gość
My w szpitalu dostajemy niebieskie pudełko- trochę próbek ulotek itp. I paczke pampersów 1 premium care- tzn w 2017 tak było.
Aguu
@PaulynaCiupka witaj, napisz coś o sobie mamy tu wątek poznajemy się i Tabelkę z danymi
młody mi właśnie padł aaaa obawiam się że okolo północy będzie pobudka....
Ja w 2015 już nie brałam niebieskiego pudełka, przy pierwszym musiałam podać adres, spam próbek mm potem był heh, przy drugim wzięłam bez ankiety (o ja niedobra ) a przy trzecim sobie darowalam.
młody mi właśnie padł aaaa obawiam się że okolo północy będzie pobudka....
Ja w 2015 już nie brałam niebieskiego pudełka, przy pierwszym musiałam podać adres, spam próbek mm potem był heh, przy drugim wzięłam bez ankiety (o ja niedobra ) a przy trzecim sobie darowalam.
Zaraz wszystko napisze tylko mam wyjsc na jakas "niespodzianke" dam znac jak wroce
W skrócie ciaza druga, starszy ma juz 7 ) co bedzie jeszcze nie wiemy. 20 luty usg polowkowe moze bedzie jiz wiadomo
W skrócie ciaza druga, starszy ma juz 7 ) co bedzie jeszcze nie wiemy. 20 luty usg polowkowe moze bedzie jiz wiadomo
Ons
Ja mam nową przypadłość- wrażliwość na zapachy wcześniej czułam,że nos mam zatkany teraz czuję wszystko aż za dobrze nawet ulubiony żel pod prysznic mi przeszkadza,płyn do podłogi nie wspominając o ludziach o ciekawym zapachu jakaś masakra od razu szarpie strach wyjść z domuMiałam właśnie bliskie spotkanie z muszlą cały dzien mnie męczyło kurcze u mnie dzisiaj 13t1d i myślałam że takie przygody już za mną
Medeleine86
Witajcie kobietki! daaaawno mnie nie było dużo się działo poza tym czasu ostatnio brak a jak zajrzę to troszkę poczytam! mam nadzieję że wszystko u Was dobrze jak również z Waszymi dzieciaczkami
D1407
Ja mam nową przypadłość- wrażliwość na zapachy wcześniej czułam,że nos mam zatkany teraz czuję wszystko aż za dobrze nawet ulubiony żel pod prysznic mi przeszkadza,płyn do podłogi nie wspominając o ludziach o ciekawym zapachu jakaś masakra od razu szarpie strach wyjść z domu
Mam to samo , musiałam wszystkie zapachy z domu usunąć a moje ukochane perfumy pachną mi inaczej jak by nie były to one
reklama
Dziewczyny ja też juz miałam dość. Wyprawienie dziewczyn do szkoły i przedszkola sprawiało że o 9 rano byłam zmęczona jak po całym ciężkim dniu wieczorem. A gdzie tu jeszcze obiad sprzątanie i egzystencja do wieczora. Teraz pije kawę i jest troche lepiej. Pogodziłam sie ze cisnienie spadlo mi na 96/46 i jakos muszę z tym żyć. Ale sa takie dni ze po prostu łóżko mnie woła i nie ma siły z tym walczyć. Godzina do 1,5 i jest o niebo lepiej. Z drugiej strony lepiej teraz o ile sie da odpoczywać bo potem nie wiadomo co bedzie [emoji64][emoji64][emoji64]No to witam w klubie leżenia i zdychania to już zaczyna na mnie działać dołująco do niczego sie nie nadaje
Witajcie nowe dziewczyny [emoji8]