Ada trochę zazdroszczę wagi[emoji6] ale szczerze współczuję choroby. Ale pewnie wydobrzejesz i ładnie to nadrobisz[emoji846]Marta1233 witaj [emoji16]
Wy tu o większych rozm a ja wczoraj weszłam na wage i 6 kg w dół [emoji15][emoji15] wszystko przez moje weekendowe osłabienie, tzn wymioty, biegunka i niechęć do jedzenia... Z drugiej strony mnie to mnie martwi bo i tak mam sporo nadprogramowych kg. Pewnie po chorobie nadrobie[emoji1][emoji1] ciazowych ciuchów mam baardzo mało po poprzednich i chyba znów będą królować leginsy i tuniki lub dluzsze koszulki i swetry [emoji16]
reklama
ada1989
Mama Konradka :)
Zapewne[emoji16] ciekawa jestem ile tym razem kg będzie na plusie przy końcówceAda trochę zazdroszczę wagi[emoji6] ale szczerze współczuję choroby. Ale pewnie wydobrzejesz i ładnie to nadrobisz[emoji846]
renisus
Fanka BB :)
Julianign, ja mialam pieluszki bambosowe. W zestawie jest wiadro z przykrywka plus krople zapachowe z jakiegos tam drzewa. Oczywoscie kupe zapierasz, jak musisz. Miedzy wkladem a pupcia idzie jeszcze cos w rodzaju fliseliny, ktora laduje z kupka w kibelku. Kwestia do ogarniecia, owszem pampersy sa latwiejsze. Czasami jednak dupcia niemowlaka decyduje inaczej i zadne jednorazowki sie nienadaja.Jeśli chodzi o moje zdanie z pieluchami wielorazowymi to sobie tego nie wyobrażam. Bo co się robi jak dziecko pobrudzi pieluchę ? Prać ją w ręku? Czy moczyć i czekać 3 dni aż się pralka nazbiera ? To ile wtedy trzeba by ich było mieć, poza tym też słabo pieluchy prać razem z ubraniami .
Ja mam dwuletnią córeczkę i miesiąc temu sama zrezygnowała z pampersa , zaczęła płakać że nie chce go zakładać . Więc odpieluchowanie to nie zawsze musi być problem .
Tfu, ftu 11tyg. 15tyg to ostateczny termin na przedstawienie formy MATB i chyba poinformowanie o ciazy.15 tyg? A nie 11? Przynajmniej tak było jeszcze te 2 lata temu, jak byłam w poprzedniej ciąży, no chyba że coś się zmieniło [emoji6]
ada1989
Mama Konradka :)
Czyli po staremu [emoji4] też wlasnie skojarzyłam że 15 tyg to jest czas na przedstawienie matb1.Julianign, ja mialam pieluszki bambosowe. W zestawie jest wiadro z przykrywka plus krople zapachowe z jakiegos tam drzewa. Oczywoscie kupe zapierasz, jak musisz. Miedzy wkladem a pupcia idzie jeszcze cos w rodzaju fliseliny, ktora laduje z kupka w kibelku. Kwestia do ogarniecia, owszem pampersy sa latwiejsze. Czasami jednak dupcia niemowlaka decyduje inaczej i zadne jednorazowki sie nienadaja.Tfu, ftu 11tyg. 15tyg to ostateczny termin na przedstawienie formy MATB i chyba poinformowanie o ciazy.
A masz wskazanie do cc czy sama wybrałaś? U mnie niby termin 12.07 ale też zapewne wszystko się odbędzie około tydzień wcześniej
renisus
Cc wybralam sama, po poprzednim porodzie nie widze siebie rodzacej sn.Czyli po staremu [emoji4] też wlasnie skojarzyłam że 15 tyg to jest czas na przedstawienie matb1.
A masz wskazanie do cc czy sama wybrałaś? U mnie niby termin 12.07 ale też zapewne wszystko się odbędzie około tydzień wcześniej
Iwona 1986
Zaangażowana w BB
5.02 to i ja mam kolejną, chodzę prywatnie i wyznacza termin co 2 tygodnie.Ja dziś 16+3 A wizyta dopiero 4.02. Nie mogę się doczekać
U
użytkownik 902
Gość
Czemu tak często masz wizyty? Są wskazania czy lekarz chce zarobić?5.02 to i ja mam kolejną, chodzę prywatnie i wyznacza termin co 2 tygodnie.
Myslniczek
My kolejna wizyte mamy 7.02
I też mam wizyty co 2 albo 3 tyg.
I też mam wizyty co 2 albo 3 tyg.
Iwona 1986
Zaangażowana w BB
Pierwszą ciąże miałam biochemiczną i lekarz na NFZ usg zrobił dopiero w 9 tygodniu. Teraz inny lekarz co wizyta sprawdza czy serduszko bije i czy z maluchem wszystko jest ok. A i ja jestem spokojniejsza.Czemu tak często masz wizyty? Są wskazania czy lekarz chce zarobić?
reklama
Aguu
Witam z rana
U mnie wizyty co 4, Max 3 tyg. Czasem wypadanie co 5. Co 2 to w 9miesiacu.
Ale mrozi, byle do wiosny.
Jak zdrowie chorych?
Marta macica spokojna?
@wszystkozajete jak w szpitalu?
U mnie wizyty co 4, Max 3 tyg. Czasem wypadanie co 5. Co 2 to w 9miesiacu.
Ale mrozi, byle do wiosny.
Jak zdrowie chorych?
Marta macica spokojna?
@wszystkozajete jak w szpitalu?