reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
chetnie zatrudnie sie na stanowisko ,,śpioch na godziny" jaka ja bylabym bogata gdyby mi teraz placili za sen :D:D

chetnie zatrudnie sie na stanowisko ,,śpioch na godziny" jaka ja bylabym bogata gdyby mi teraz placili za sen :D:D

O cholera ale bym klepała biedę:)
Ja to nie śpię w dzień bo nie umiem, kiedyś mi się zdarzało ale niedobrze mi potem bylo. A w noce to różnie ale to niezależne ode mnie :p

@natka30 ten prenal*n to o kant dupy potłuc, naciągactwo straszne. Zobacz sobie na skład tam nic nie ma same zioła +czosnek w dużych ilościach i to sproszkowany syf. Ja tego pić nie mogłam bo aż mnie zbierało na wymioty. Dopiero potem pogadaliśmy jeszcze z farmaceutka i potwierdziła że pic na wodę straszny.
Lepiej kupić sobie porządny prawdziwy czosnek, cebulę, mają dużo antyoksydantów i naturalny antybiotyk w sobie. Prawdziwy czosnek działa lepiej jak taki sproszkowany. Nie pamiętam co tam jeszcze było w składzie ale nic spektakularnego i można to dostać normalnie jakaś Wit c + sok z malin i będzie lepszy efekt jak to świeże będzie.
Polecam jeszcze mleko z miodem, herbatę z cytryną i z miodem

Ja ogólnie mam dobre zdrowie a w ciąży też mnie złapało, jak się wykąpałam w kwietniu w Adriatyku... Myślałam że umrę tak mocno chora nie pamiętam kiedy byłam. żałuję że nabrałam sie wtedyna ten prenal*n

No i zdrówka życzę !!:)
Potwierdzam powyzsze.

Ej, serio. Czy Wam tez jest tak slabo? Przeciez u mnie to dopiero 4 tydzien.. a stanie w kolejce w Biedronce mnie wykonczy[emoji848][emoji848][emoji848]

reklama
Ej, serio. Czy Wam tez jest tak slabo? Przeciez u mnie to dopiero 4 tydzien.. a stanie w kolejce w Biedronce mnie wykonczy[emoji848][emoji848][emoji848]
Ja dziś miałam okropny dzień. Od rana mnie muliło jak w robocie wyszłam na przerwę do kantyny to myślałam że rzygne...potem doszły skończę jelit i biegunka i zawroty głowy. Dopiero do domu się doczolgalam a w domu burdel.

Jutro wizyta położnej muszę pytania spisac

Do góry