Janka86
Fanka BB :)
Ja nie. Oszczędzam żyły na pozniej[emoji12] [emoji12]bedziecie robic jeszcze bete przed pierwsza wizytą? dla lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie. Oszczędzam żyły na pozniej[emoji12] [emoji12]bedziecie robic jeszcze bete przed pierwsza wizytą? dla lekarza?
chetnie zatrudnie sie na stanowisko ,,śpioch na godziny" jaka ja bylabym bogata gdyby mi teraz placili za sen
Witajcie, żona po wynikach beta 217,reszta wyników w normie. Głowa i ciśnienie po tabletkach ok. Jeszcze boję się cieszyć.
Potwierdzam powyzsze.@natka30 ten prenal*n to o kant dupy potłuc, naciągactwo straszne. Zobacz sobie na skład tam nic nie ma same zioła +czosnek w dużych ilościach i to sproszkowany syf. Ja tego pić nie mogłam bo aż mnie zbierało na wymioty. Dopiero potem pogadaliśmy jeszcze z farmaceutka i potwierdziła że pic na wodę straszny.
Lepiej kupić sobie porządny prawdziwy czosnek, cebulę, mają dużo antyoksydantów i naturalny antybiotyk w sobie. Prawdziwy czosnek działa lepiej jak taki sproszkowany. Nie pamiętam co tam jeszcze było w składzie ale nic spektakularnego i można to dostać normalnie jakaś Wit c + sok z malin i będzie lepszy efekt jak to świeże będzie.
Polecam jeszcze mleko z miodem, herbatę z cytryną i z miodem
Ja ogólnie mam dobre zdrowie a w ciąży też mnie złapało, jak się wykąpałam w kwietniu w Adriatyku... Myślałam że umrę tak mocno chora nie pamiętam kiedy byłam. żałuję że nabrałam sie wtedyna ten prenal*n
No i zdrówka życzę !!
Czyżby psy sie przesunela?
Ja dziś miałam okropny dzień. Od rana mnie muliło jak w robocie wyszłam na przerwę do kantyny to myślałam że rzygne...potem doszły skończę jelit i biegunka i zawroty głowy. Dopiero do domu się doczolgalam a w domu burdel.Ej, serio. Czy Wam tez jest tak slabo? Przeciez u mnie to dopiero 4 tydzien.. a stanie w kolejce w Biedronce mnie wykonczy[emoji848][emoji848][emoji848]