renisus
Fanka BB :)
Tak, tzn mam vouchery ale jeszcze nie odebralam. Kiedys jeszcze w asdzie je mieli a w szpitalu dawali na badaniach Ja uwielbiam te darmowe pierdusie. Nie wiem czy pamietasz jak pisalam o baby boxie, tez juz mam i jakies tam pierdolki do tego.Dopiero do domu wróciłam
@renisus powiedz mi ty dostajesz te paczki od Emma's Diary? Ja dostaje I w boots i w argos i te z arogsa sa o niebo lepsze
No wlasnie, mnie na koniec to szyli i na dole i na po cc. Popekalam, nie to ze nacinali [emoji52] No taka mam urode, taka licha do rodzenia dzieci jestem i juz.Wszystko zależy od szpitala. U mnie np są pojedyncze (i tak słychać krzyki [emoji14] ), ale w moim mieście jest kilka szpitali i różnie w różnych bywa. Ja może nie krzyczałam ale jęczałam i wyłam owszem Ale pomagało
Też boję się by cesarki nie musieli robić...
Również śmigałam już na poporodowej i siedziałam po turecku (no po pierwszym i nacięciu to niestety nie było tak różowo) Trochę słabo na początku ale wiadomo poród to wysiłek nie lada.
A wez masciemniaj cos, to Cie zabiora na usg [emoji16] Ja czekam cierpliwie do 15 lutego, czuje niunie coraz wyrazniej wiec jakos spokojniejsza jestem.No ja chcę iść tylko ze względu na moją paranoje[emoji23] i tego nawet specjalnie nie ukrywam. Za tydzień mam wizytę u lekarza może mu zrobi usg a jak nie to pewnie się umówię