reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Hej, mogę Cię jeszcze raz pomeczyc? Przede wszystkim gratuluję wyniku i zazdroszczę pozytywnego zakończenia sprawy :) Ja mam zakaźnego dopiero w piątek.
Miałaś nieznaczny wzrost igm I igg negatywny, jakie Ci wyszły badania w poradni że uznali że choroba przebyta ? Igg dodatnie I igm ujemne?
Miałam dokładnie IgM ujemne, IgG dodatnie, awidność 0,283 czyli średnia
Lekarz powiedział że przebylam przed ciąża Toxo co nie wymaga dalszego leczenia dla pewności kazał powtórzyć wyniki za 2 tyg

reklama
Co do spania to u mnie raczej dobrze to wygląda ale dla wygody już zastanawiam się nad zakupem poduszki do karmienia żeby wykorzystać do spania na boku.

Cześć Dziewczyny! Ja dzisiaj padam na twarz. Od 9 do 17 w pracy. Plecy mnie bolą, oczy odmawiają posłuszeństwa, zaraz usnę.. cały dzień na siedząco przed komputerem. Nie wiem czy to przez to lenistwo świąteczno-noworoczne dzisiaj taka zmęczona jestem.
Marzę o łóżku :)
A wy pracujecie jeszcze ?
Ja pracuję cały czas.

Miałam dokładnie IgM ujemne, IgG dodatnie, awidność 0,283 czyli średnia
Lekarz powiedział że przebylam przed ciąża Toxo co nie wymaga dalszego leczenia dla pewności kazał powtórzyć wyniki za 2 tyg
Czyli w poprzednim labie się pomylili, bo o ile dobrze pamiętam igg było minus igm na minimalnym plusie?

Hej, mogę Cię jeszcze raz pomeczyc? Przede wszystkim gratuluję wyniku i zazdroszczę pozytywnego zakończenia sprawy :) Ja mam zakaźnego dopiero w piątek.
Miałaś nieznaczny wzrost igm I igg negatywny, jakie Ci wyszły badania w poradni że uznali że choroba przebyta ? Igg dodatnie I igm ujemne?
Ja też chętnie się dowiem. Bo wizytę u gin mam dopiero w pon i wtedy mi to bd tłumaczyl

Ja tez pracuje ale mniej niż przed ciąża i żadnych wieczorów i weekendów.

Biorę taki suplement z kwasem i witamina D.

U mnie dziś 10+3 i juz zmęczenie mi ustępuje tylko strasznie mnie dyski w plecach bolą, a miałam z tym problem całe życie wiec staram się chociaż na godzinne spacerki chodzić 4 razy w tygodniu bo jakoś na siłownie boje się teraz chodzić żeby nie zrobić dzidzi krzywdy a basen mamy tak zimny w naszej miejscowości ze bym umarła z zimna [emoji20]

Co do mojego USG w UK to dalej nie dostałam listu , wiec dziś zadzwoniłam i maja zobaczyć czemu jeszcze nic nie dostałam

My już wróciliśmy od mamy, ja wczoraj jeszcze leżałam ledwo ciepła ale dziś już jest lepiej. Pewnie też dlatego że zostałam z małą sama (teściów nie liczę, bo chyba jakbym pelzla na dół to może by mi pomogli) i energię musiałam zebrać w sobie.

Dziewczyny tak mi się marza takie zielone długie okragle żelki jabkowe że nawet sb nie wyobrażacie. Problem tylko taki ze po słodkim jeszcze bardziej mi niedobrze i sb nie kupię. Normalnie o niczym innym nie myślę. A przez tą grypę zoladkowa to jestem tylko na wodzie i jednej kromce od kilku dni.

reklama
Cześć Dziewczyny! Ja dzisiaj padam na twarz. Od 9 do 17 w pracy. Plecy mnie bolą, oczy odmawiają posłuszeństwa, zaraz usnę.. cały dzień na siedząco przed komputerem. Nie wiem czy to przez to lenistwo świąteczno-noworoczne dzisiaj taka zmęczona jestem.
Marzę o łóżku :)
A wy pracujecie jeszcze ?
Ja pracuje. Co prawda zwolniłam się z drugiej pracy weekendowej w zeszły weekend ale w tygodniu dalej.

Byłam na badanie raptem godzinę. Jezusku tak jak wcześniej i dwie godziny plywalan to tak teraz po dwóch długościach miałem odlot

Do góry