reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

A jaka jest Wasza jakość snu, dobrze śpicie? Ja niektóre nocki mam takie, że budzę się ok 3 i do 5 nie mogę zasnąć. Rano ciężko wstać, tym bardziej po wolnym jak dzieci trzeba wyprawić do szkoły i przedszkola.
Ja śpię dobrze o ile córka pozwala. Nie budzę się w nocy ale wstaje najczęściej koło 6:30.

reklama
A jaka jest Wasza jakość snu, dobrze śpicie? Ja niektóre nocki mam takie, że budzę się ok 3 i do 5 nie mogę zasnąć. Rano ciężko wstać, tym bardziej po wolnym jak dzieci trzeba wyprawić do szkoły i przedszkola.
Ja dobrze śpię, tylko co 2-3 godziny chodzę siusiu. Aż boję się pomyśleć co będzie dalej :-p.

Ja śpię tragicznie. Kręcę się, skacze po łóżku, wierce. Nie pomaga że mój chrapie ostatnio jak stado słoni

Hej mamuśki dzisiaj się umówiłam na prenatalne mam 8.01 więc za tydzień ;) już się nie mogę doczekać. Wymioty i nudności ustąpiły i zaczynam mieć przypływ energii [emoji16][emoji16] buziaki

Hej mamuśki dzisiaj się umówiłam na prenatalne mam 8.01 więc za tydzień ;) już się nie mogę doczekać. Wymioty i nudności ustąpiły i zaczynam mieć przypływ energii [emoji16][emoji16] buziaki
Ja dzień po Tobie. Zazdroszczę przypływu energii. Ja tak strasznie na to czekam :)

Ja też nie mogłam się doczekać przypływu energii. W końcu się doczekałam.
Ja śpię bardzo dobrze, czasem nawet za dobrze bo nie chce mi się wstawać z łóżka do 10 a chodzę spać dość wcześnie. Na szczęście oprócz podstawowych obowiązków w domu nie mam innych zobowiązań więc mogę sobie na to pozwolić.

A ja Wam powiem, że byłam dziś się zarejestrować do endokrynologa i zostałam odprawiona z niczym. Mimo, że mają obowiązek przyjąć mnie w ciągu tygodnia, bo taki jest zapis w ustawie... No nic, nie odpuszczę i tak przyjmują tylko w poniedziałki, więc nie dam im żyć do końca tygodnia. W końcu mnie zarejestrują a jak nie to zażądam odmowy na piśmie.

Przypływ energii to jakiś mit [emoji23][emoji23][emoji23] 16 tydzień leci aja dalej śpię w dzień i na nic nie mam siły.

reklama
Ja też nie mogłam się doczekać przypływu energii. W końcu się doczekałam.
Ja śpię bardzo dobrze, czasem nawet za dobrze bo nie chce mi się wstawać z łóżka do 10 a chodzę spać dość wcześnie. Na szczęście oprócz podstawowych obowiązków w domu nie mam innych zobowiązań więc mogę sobie na to pozwolić.
Można powiedzieć, że i u mnie wraz z drugim trymestrem przypływ energii, poza tym spaniem. Przesypiam jakieś 12 godzin na dobę i dalej mogłabym spać. Zastanawiam się czy to ta ciąża, czy tarczyca.

Do góry