reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
To mnie mega pocieszyłaś, bo juz chciałam pisać ze juz chyba za stara jestem aby zaczynać ;) ale sama się nauczyłaś czy kursy lub warsztaty?
Zaczęłam od 5-dniowego kursu, takiego od podstaw. Na nim uszyłam pierwszą poduszke sówkę, poszewkę na suwak, spódniczkę z koła i.. sukienkę ciążowa, bo byłam wtedy w ciąży;) Uszyłam wyprawkę najmłodszemu synowi, całą pościel, włącznie z baldachimem, kocyki do wózka itp. Potem sama się doszkalalam, dużo czytałam, jakieś grupy na fb, no i przede wszystkim szyłam, szyłam i szyłam. W marcu tego roku zrobiłam też kurs konstrukcji torebek on-line i głównie to bym chyba chciała szyć:) obszywam swoje dzieciaki w ubrania, sobie szyję sukienki, bluzki, bluzy, czasem wręczę komuś prezent uszyty przez siebie. No i nie kupuje już torebek tylko chodzę z tymi własnej roboty- często obce osoby pytają gdzie kupiłam,więc chyba jest ok[emoji6]

Ja właśnie wczoraj wieczorem miałam takiego glutka a dzisiaj już odczuwam lekkie pieczenie miałam mieć wizytę za tydzień ale spróbuję dzisiaj dostać się do lekarza

Powiem wam, że wczoraj były seksy pierwszy raz od zobaczenia dwóch kresek. Jakoś tak niekomfortowo mi było i mnie bolało. [emoji57]

Od wczoraj mam taki glutkowaty, bardzo gęsty śluz,.podobny do tego przy owu. Nie wien czy to po tym stosunku. Do tej pory miałam raczej mleczny [emoji6]
Ja po stosunku też mam taki śluz i występuje tylko po stosunku więc przestałam się tym martwić ;)

A jaka jest Wasza jakość snu, dobrze śpicie? Ja niektóre nocki mam takie, że budzę się ok 3 i do 5 nie mogę zasnąć. Rano ciężko wstać, tym bardziej po wolnym jak dzieci trzeba wyprawić do szkoły i przedszkola.

reklama
Do góry