reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Moment Ci zleci. Czas tak tu szybko mija... Dopiero co czekałyśmy na serduszka, a tu już lada chwila prenatalne. Szok
Ja jeszcze czekam na serduszko:-)

Jutro o 15 mam wizytę. Jak narazie to ledwo żyje. Wrocilam z pracy ale już miałam dzwonić do męża żeby wziął drugiego kierowcę i przyjechał po mnie bo nie dam rady prowadzić. Dobrze że zimne powietrze mnie trochę ocucilo :-( I podobnie jak w poprzednich ciazach gorzej czuje się po godzinie 13 :-(.

Pisalyscie O wadze. Ja na razie -2 kg ale to nawet dziwne bo coś tam jem :-)

Jest słaba blada 2 kreska dziś miałam dostać okres. ...
W tamtym tygodniu miałam dzień jakiegoś zatrucia na drugi dzień przeszlo
Od niedzieli mnie mulilo ale nic nie wkręca łam sobie ale od poniedziałku zaczęły mnie okropnie piersi boleć (przenigdy mnie nie bolały) i jeszcze bóle podbrzusza i ciągnięcia.... Więc chyba mogę powiedzieć że się spodziewam kolejnego dzieciecia ❤️
gratulacje :-) :):-) :):-) :) dbaj o siebie i zaglądaj do nas.

@renisus fajniutki już brzuszek masz :)
No i faktycznie jesteś już bardzo daleko.

Co do tabelki to jestem tam i póki co dane aktualne. Jutro wizyta u lekarza
;)

@findmysky gratuluję serduszka ❤️❤️

Czy ktoś jeszcze jutro wizytuje? Ja mam na 8 rano wizytę. Niestety mój nie może iść ze mną, ale lekarka będzie mi nagrywać wszystko na USB to w domu będzie miał Ci oglądać :tak:

No i już zapomniałam co jeszcze napisać

U mnie beznadziejnie po wizycie :( jestem 8+1, usg odpowiada 6 tygodniom i brak serduszka. Nie wiem czy się łudzić jeszcze? Lekarz oschly i kazał czekać i powtórzyć usg za 10 dni:(
Jeśli ciąża mlodsza i to faktycznie 6 TC to może być tak,że serduszka jeszcze nie widac. Kiedy test Ci wyszedl pozytywny?

Powiedzcie dziewczyny czy slyszalyscie że owoców kaki nie można jeść w ciąży? Bo jem codziennie od poniedziałku bo pomagają mi na mdłości. Zjadłam je 4 albo 5. A dziś tak wrzuciłam w Google i ktoś tam pisze że nie wolno :-( ? Zglupiec można. Po nich na chwilę mdłości mi przechodzą i już sama nie wiem.

reklama
Ukmama bardzo mi przykro, nie wiem nawet co poradzic. Do kiedy siedzisz w pl?
Do 29 grudnia więc pewnie w piątek pójdę jeszcze na usg. Powiedział żeby zrobić jeszcze beta hcg i po 48h.

Jagódka mi już test pozytywny wyszedł 6 dni przed spodziewana miesiączka więc raczej mało prawdopodobne że owu byłaby o 2 tyg później?
Niby jeszcze się ludzie ze przez to długie karmienie i to że pierwszy okres dopiero wrócił 24 lipca mogłam mieć jeszcze trochę rozlegulowany cykl ale nie wiem. Poza tym żadnych plamien, bólu brzucha nic niepokojącego więc sama nie wiem.
W jednej chwili ogarnia mnie wielki smutek i płacz że już po a po chwili że lekarz głupi, sprzęt słaby i może rozlegulowany i faktycznie dopiero 6,7 tydzień. Nie wiem.. Ale wiem że święta mam zjebane po całości.

Do góry