reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

Cześć dziewczyny :) u mnie mama chyba jednak zadowolona z dzidziusia bo już zdążyła wygadać połowie rodziny :). W każdym razie byla dziś moja babcia i ona ewidentnie jest zadowolona bo dalo się zobaczyć :)

Poczytalam Was troszku ale wpadłam tylko na moment bo u nas w domu andrzejki ( moj tato to Andrzej) więc szykowania i sprzątania pełno.

W dodatku mam taki okropny katar :( męczy mnie niesamowicie i okropnie sie martwię o to maleństwo w brzuszku - u mnie dziś 5t3d i tak się boje czy już jest tam to serduszko...

reklama
Nie wypowiem się co do zasadności tak długiego czekania, nie znam się, mam nadzieję że lekarze wiedzieli co robią.
Ja znów byłam po drugiej stronie - czyli lyzeczkowanie najlepsze na wszystko. Mimo że poronienie samoistne bez komplikacji. Za pierwszym razem byłam młoda i głupia, przestraszona więc się zgodziłam. Za drugim byłam już mądrzejsze. Straszni mnie śmiercią nawet i ze jak ja sobie to wyobrażam ze się samo oczyści? Oni tu robią zabieg każdej. Poszłam gdzie indziej to się po głowach pukali...

Sny w ciąży haha ja może nie horror ale tez miałam jakoś komiczny sen dziś ;) :)

Cześć dziewczyny :) u mnie mama chyba jednak zadowolona z dzidziusia bo już zdążyła wygadać połowie rodziny :). W każdym razie byla dziś moja babcia i ona ewidentnie jest zadowolona bo dalo się zobaczyć :)

Poczytalam Was troszku ale wpadłam tylko na moment bo u nas w domu andrzejki ( moj tato to Andrzej) więc szykowania i sprzątania pełno.

W dodatku mam taki okropny katar :( męczy mnie niesamowicie i okropnie sie martwię o to maleństwo w brzuszku - u mnie dziś 5t3d i tak się boje czy już jest tam to serduszko...
U mnie bardzo podobnie 5t1d :)kiedy wizytujesz?
Co do tych wszystkich badań u mnie ze względu na wiek pewnie będą wskazane i darmowe ale nie zaglebiałam się jeszcze w ten temat

Netka: szczerze to z medycznego punktu widzenia to co Ci się przytrafiło jest nieakceptowalne. Nawet jakby brać pod uwagę wszystko korzyści z naturalnego oczyszczenia się organizmu to dwa miesiące czekania to jak siedzenie na bombie.
Bardzo mi przykro, że to musiało Cię spotkać.

Zgadza się. Taka mają politykę u nas w szpitalu, z resztą ginekolodzy też. Czekają na krwawienie i wtedy dopiero ewentualnie łyżeczkowanie.

Dziewczyny wspaniałe, że są wśród was bliscy, którzy się cieszą z nowego członka rodziny.

Dziewczyny z mdłościami łączę się w bólu.

Ostatnia edycja:
Nie wypowiem się co do zasadności tak długiego czekania, nie znam się, mam nadzieję że lekarze wiedzieli co robią.
Ja znów byłam po drugiej stronie - czyli lyzeczkowanie najlepsze na wszystko. Mimo że poronienie samoistne bez komplikacji. Za pierwszym razem byłam młoda i głupia, przestraszona więc się zgodziłam. Za drugim byłam już mądrzejsze. Straszni mnie śmiercią nawet i ze jak ja sobie to wyobrażam ze się samo oczyści? Oni tu robią zabieg każdej. Poszłam gdzie indziej to się po głowach pukali...

Sny w ciąży haha ja może nie horror ale tez miałam jakoś komiczny sen dziś ;) :)

Zasadność to ich dobro. Mają dużo spraw i boją się kolejnej, posądzenia o aborcję. 8-)

W każdym bądź razie morał z tego taki, że nauczyłyśmy się walczyć o swoje. :) Musimy słuchać intuicji.

reklama
Zmijeczko tule[emoji11]

Ja krwawilam 2 miesiace czarna krwia az "wypadlo". Na domiar calej tez smutnej sytucji moja siostra urodzila tego samego dnia. Szlam do szpitala ich odwiedzic i zygalam po krzakach z tego wszystkiego. Ona o niczym nie wiedziala, bo po co mowic takie rzeczy kobiecie ktora zaraz bedzie rodzic. Pamietam jak siedzialam pod szpitalem i ryczalam, czekalam na brata bo nie bylam w stanie wejsc sama na sale matek z dziecmi.

Testu papa nie robie, z Julka tez nie robilam.

Ennis, Ennis przywoluje do tablicy znowu. Co tak milczysz?

Do góry