OnaZmijeczka
Fanka BB :)
@Wyjątkowa Marta tak próbowałam treningów a dziś dałam ostro czadu i coś ruszyło, odszedł czop z brązową krwią więc może już koniec niedługo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to pewnie tak będzie. Tylko żeby nie bolało jak cholera :/ jestem myślami z Tobą. Wiem, że to niewiele, ale wysyłam dobre fluidy...@Wyjątkowa Marta tak próbowałam treningów a dziś dałam ostro czadu i coś ruszyło, odszedł czop z brązową krwią więc może już koniec niedługo
Ja tylko kwas foliowy. Zapytaj lekarza najlepiejKobietki powiedzcie czy bierzecie jakis zestaw witamin np. Femibion, Prenatal Duo itp., czy po prostu kwas foliowy? Ja biorę tylko kwas foliowy ale zastanawiam się czy może powinnam kupić jakiś ze specyfików? W środę mam wizytę więc podpytam lekarza, ale ciekawa jestem jak to u Was wygląda??
Zazdroszczę, oj zazdroszczę pięknej buzi współczuję za to kibelka. U mnie chociaż tyle, że tym razem te mdłości mniejszeJa póki co też tylko kwas foliowy, też podpytam gina na wizycie czy coś jeszcze powinnam brać.
Dziś zaliczyłam pierwsze przytulanki z wc, a tak to mdłości poranne męczą mnie całą dobę. A cera póki co ładna, jak nigdy, żadnych krostek, oby już tak zostało [emoji2]
Kwas foliowy i wit D3. [emoji6]Kobietki powiedzcie czy bierzecie jakis zestaw witamin np. Femibion, Prenatal Duo itp., czy po prostu kwas foliowy? Ja biorę tylko kwas foliowy ale zastanawiam się czy może powinnam kupić jakiś ze specyfików? W środę mam wizytę więc podpytam lekarza, ale ciekawa jestem jak to u Was wygląda??