zuzkaaa
Fanka BB :)
sliczna [emoji7][emoji7][emoji87]Tak moja diablica [emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sliczna [emoji7][emoji7][emoji87]Tak moja diablica [emoji7]
ŚlicznaTak moja diablica [emoji7]
Po mamusi [emoji87][emoji87]sliczna [emoji7][emoji7][emoji87]
Czekamy na wyniki kochana!@Karolcia.DE no dodatkowo że coś jej się ciałko żółte nie podoba ale cały czas mi wpierala że może ciąża jest młodsza. Ale potem sprawdziła w karcie wynik bety z 06. No i pozbawiła się złudzeń. Zobaczymy jutro jak z beta będzie. No i na pewno i tak pójdę na kontrolne USG mogłabym i jutro się zapisać ale tak szczerze to nie ma sensu. Wole zaczekać tydzień niech sytuacja się rozwinie i zobacze czy rzeczywiście stoi w miejscu czy nie i będę mieć 100% pewności
Gratki [emoji2] nie jestem sama [emoji16]Tylko mnie nie ruszają te pyszności Jednak te mdłości się na coś przydają, zero zachcianek A tak serio, to naprawdę zaczynają mnie mocno męczyć. I melduję, że dziś przed pracą zaliczyłam pierwszy rzyg
Uuuu mnie póki co tylko wczoraj męczyłoTylko mnie nie ruszają te pyszności Jednak te mdłości się na coś przydają, zero zachcianek A tak serio, to naprawdę zaczynają mnie mocno męczyć. I melduję, że dziś przed pracą zaliczyłam pierwszy rzyg
w zasadzie mam w nosie czy bede puchla czy nie byle bym ja i dzidzia byla zdrowa tylko chodzi mi o fakt czy kobiety w ciazy powinny pic wiecej i czy faktycznie to odkladanie wody to prawda
na tyle co cie zdazylam poznac po tym jak piszesz to wydaje mi sie ze jestes twarda babka i na pewno dasz rade to przetrwac ja i tak mam cicha nadzieje ze wszytsko dobrze sie skonczy [emoji110][emoji110]@Karolcia.DE no dodatkowo że coś jej się ciałko żółte nie podoba ale cały czas mi wpierala że może ciąża jest młodsza. Ale potem sprawdziła w karcie wynik bety z 06. No i pozbawiła się złudzeń. Zobaczymy jutro jak z beta będzie. No i na pewno i tak pójdę na kontrolne USG mogłabym i jutro się zapisać ale tak szczerze to nie ma sensu. Wole zaczekać tydzień niech sytuacja się rozwinie i zobacze czy rzeczywiście stoi w miejscu czy nie i będę mieć 100% pewności