reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
Dzień dobry ;) my po imprezie i powiem wam że nie piłam ale czuję się jak na kacu i to takim mega ... Słabo mi , kręci się w glowie ,niedobrze ... Muszę nadrobić zaległości [emoji4]

Wow 6 dni przed:szok:
Taki miałam test wtedy i beta wynosiła 123. Sama jestem zdziwiona.
IMG_20181109_110651.jpeg

Załączniki

• IMG_20181109_110651.jpeg
    IMG_20181109_110651.jpeg
    70,2 KB · Wyświetleń: 248
A wiecie, ze ja zrobilam test 5 dni przed @.. bo dlugi weekend, jakos tak nie czulam, ze zabanglalo i chcialam sie wina napic. Wiec oczywiscie wyszla biel wiziru. Wrocilam z tego weekendu otworzylam szafke w lazience .. i patrze.. a tam II. Na gwalt prosilam sasiadke, zeby mi testy w aptece kupila[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wiem, ze po czasie sie na testy nie patrzy... Ale taka o historia.
Mi moje 2 kreski wyszły 6 dni przed @. Nawet myślałam że nie będę testować ale stałam w tym sklepie i patrzę na testy i 2 był że można testować 6 dni przed, tylko skuteczność że trochę mniejsza. Ale myślę jest 6 dni to zrobię bo i tak 2 były. Serio byłam pewna że nie będzie dwóch kresek a tu patrzę i 2!

Dzień dobry! Nie mogę spać, nos mam tak zatkany, gardło suche, idzie zwariować :rolleyes2:

To tylko ja tak późno zabrałam się za zrobienie sikańca? W 5 dniu po spodziewanym terminie miesiączki ;) I od razu zabarwiły się obie kreski. Ku mojemu wielkiemu zaskoczeniu :szok::-) :) U nas to był złoty strzał :laugh2:
Ja robiłam pierwszy w 19dpo negatywny [emoji23] dopiero w 22dpo mi wyszło z dziennego moczu dwie tłuste krechy. Także nie jesteś sama.
Czesc :-) Przyzaje, ze od poczatku Was podczytywalam :-) Nie moglam sie zebrac by napisac, albo odwagi zabraklo. Od wtorku wiem, ze jestem w ciazy. To moja 5 ciaza, a jesli sie uda to 2 dzieciatko. Mam 13miesieczna Coreczke. Bete robilam, pierwsza wyszla niska, ale jak piszecie to przyrost sie liczy. Byl 160%! Dzis jest 4+5. Termin wyliczylam na 23.07 :-D Z objawow to na razie lekko powiekszone piersi i strasznie mi slabo. Jestem nastawiona z rezerwa, ale mam nadzieje, ze moge do Was dolaczyc?? :-)
Witamy witamy:)

reklama
Mi moje 2 kreski wyszły 6 dni przed @. Nawet myślałam że nie będę testować ale stałam w tym sklepie i patrzę na testy i 2 był że można testować 6 dni przed, tylko skuteczność że trochę mniejsza. Ale myślę jest 6 dni to zrobię bo i tak 2 były. Serio byłam pewna że nie będzie dwóch kresek a tu patrzę i 2!
Miałam identycznie :)

Jak Wam mija dzisiaj dzień? U mnie leniwie. Nie mam siły na nic.

Do góry