reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2019

reklama
A wiecie, ze ja zrobilam test 5 dni przed @.. bo dlugi weekend, jakos tak nie czulam, ze zabanglalo i chcialam sie wina napic. Wiec oczywiscie wyszla biel wiziru. Wrocilam z tego weekendu otworzylam szafke w lazience .. i patrze.. a tam II. Na gwalt prosilam sasiadke, zeby mi testy w aptece kupila[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] wiem, ze po czasie sie na testy nie patrzy... Ale taka o historia.

u mnie w poprzednim cyklu 3 dni przed @ 2 kreski a teraz zrobilam w dzien spodziewanej @ i wyszly 2 ale ta driga badziutka ale wiedzialam ze jestem w ciazy czulam to :)

Hej, dzisiaj zapominałam, że jestem w ciąży. [emoji28] zero bólu brzucha, piersi w staniku nie bolą aż tak. Dużo zajęć i głowa też zajęta [emoji6]

Ja dokładnie nie wiem kiedy była owu, na pewno końcem miesiąca. Postanowiłam w tym cyklu nie wsłuchiwać się w swoje ciało, olać wszystkie sygnały. Nasza taktyka - seks co drugi dzień.... I pykło.

Jedynie jednej nocy obudziło mnie kłucie w podbrzuszu, 5 dni po tym kłuciu wyszedł bladzioch. Przypuszczam, że te kłucia były implantacją. [emoji6]

reklama
Witajcie kobietki :) nie mam spania . .zrobiłam test i jak narazie jedna kreska ... No nic poczekam do wtorku i na wizycie się ginekologa wypytam co i jak no i mam nadzieję że nie dostane@@@@ :baffled: Udanego dnia życzę Wszystkim ❤️

Do góry